Το Dark souls, για PS3 και Xbox 360, έχει χαρακτηριστεί ως το δυσκολότερο παιχνίδι όλων των εποχών, τουλάχιστον για τους κοινούς θνητούς…

Ένας Κινέζος gamer κατάφερε με κάποιο τρόπο, να κερδίσει όλο το παιχνίδι σε μόλις 1 ώρα και 26 λέπτα. Μάλιστα για να αποδείξει το κατόρθωμά του και να μην υπάρξει κάποιος να τον αμφισβητήσει, το βιντεοσκόπησε και το ανάρτησε στο YouTube, με το όνομα, SexyShoiko.

Η τακτική της γρήγορης καταγραφής των παιχνιδιών (speed runs) είναι κάτι το αρκετά συνηθισμένο, αφού μάλιστα χρησιμεύουν και ως βοηθήματα για άλλους παίκτες που μπορεί να έχουν κολλήσει σε κάποιο σημείο ενός παιχνιδιού.

Το ζήτημα είναι όμως, ότι το συγκεκριμένο κατόρθωμα άφησε έκπληκτους τους πάντες, ακόμα και τους επαγγελματίες της βιομηχανίας των βιντεοπαιχνιδιών. Δηλώσεις, έκανε και ο Alex Simmons, Editor-in-Chief της ιστοσελίδας IGN, «Τα Speed runs δεν αποτελούν κάτι το καινούργιο, διάφοροι χρήστες τα μεταφορτώνουν εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο κάποιος να ολοκληρώσει ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι τόσο γρήγορα φαντάζει αδιανόητο».

Αν και το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία, από τον Σεπτέμβριο, οπότε κάποιος θα είχε αρκετό χρόνο για να ασχοληθεί με αυτό, δεν μειώνει το αξιοπερίεργο της ολοκλήρωσης του παιχνιδιού σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Κάποιοι όμως παρατηρητικοί gamers, διέκριναν κάποια ειδικά αντικείμενα, τα οποία δεν θα έπρεπε να τα είχε από τόσο νωρίς στο παιχνίδι, οπότε είναι πολλοί που θεωρούν πως το βίντεο είναι ή ψεύτικο, ή ότι ο κύριος SexyShoiko έχει καταφέρει και έχει βρει κάποιο μέχρι τώρα κρυμμένο cheatmode.

Σε περίπτωση που όντως όμως τα έχει καταφέρει, έχει ανεβάσει τον πήχη αρκετά ψηλά. Δείτε το speedr-run game play του.

Πηγή: proho.gr