Το 2012 ξεκινάει στο Περιστέρι -συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Παύλου και τον αριθμό 33- μια γευστική ιστορία με άρωμα θάλασσας. Αγνής, ζωντανής κι εθιστικής. Γράφει η Νάντια Μασσαχού Ο «Τραβόλτα» αναγεννιέται με την υπογραφή των, Σπύρου και Βαγγέλη Λιάκου γνωστών από το Base Grill και το Cookoovaya, που μπαίνουν στο «κόλπο» με τον Ανέστη Λαζάι.
Τραβόλτα, ανανεωμένος χώρος και σταθερή ποιότητα
Υποδέχεται τη σεζόν με νέα εμφάνιση και συνεχίζει να σερβίρει θάλασσα στο πιάτο
