Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου, μια παράσταση bar theater, διαφορετική από τις άλλες! «Το τέρας» του Γιάννη Θ. Οικονομίδη, ανεβαίνει για πρώτη φορά στο lobby του Life n’ Art Theater, το Σάββατο και ώρα 18.45.

Στην υπόθεση της παράστασης, η ήσυχη καθημερινότητα ενός ζευγαριού μετατρέπεται σε εφιάλτη, όταν ο τετράχρονος γιος τους, κλειδώνει την εξώπορτα του διαμερίσματος και πετά τα κλειδιά στο φωταγωγό.

Μια αθώα κίνηση πυροδοτεί καταιγιστικές εξελίξεις, φέρνοντας τους δύο νεαρούς γονείς αντιμέτωπους με τους χειρότερους φόβους τους. Στην προσπάθειά τους να απεγκλωβιστούν, τόσο κυριολεκτικά, όσο και μεταφορικά, μπλέκονται σε ένα κουβάρι κωμικοτραγικών καταστάσεων, μέχρι το αναπάντεχο φινάλε.

Τι είναι αυτό που θυσιάζουν καθημερινά άνδρες και γυναίκες, προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του λεγόμενου σύγχρονου τρόπου ζωής; Πόσο ελεύθεροι είναι, πράγματι, να αισθανθούν, αλλά και να αφουγκραστούν τις ανάγκες των ανθρώπων, με τους οποίους συμβιώνουν; Σε ποιο βαθμό επικοινωνούν ουσιαστικά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα;

Το Τέρας, μέσα από την εύστοχη σκηνοθετική ματιά του Ιορδάνη Καλέση, επιχειρεί να δώσει τη δική του απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα.

Το Life n’ Art Theater βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 82, Μετρό Κεραμεικός.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το 210-5789337.

that01 that03