Η συναυλία των Sisters Of Mercy, η οποία ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στο χώρο της Ιεράς Οδού, αναβάλλεται. Το βρετανικό γκρουπ θα εμφανιστεί στην Αθήνα την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, στο Gazi Music Hall.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συγκροτήματος, τα μέλη της μπάντας αλλά και αρκετοί από το προσωπικό που τη συνοδεύει, προσβλήθηκαν από σοβαρή ίωση ενώ ταξίδευαν με το λεωφορείο του συγκροτήματος από το Βέλγιο προς τηΓερμανία και συγκεκριμένα την Κολωνία, όπου θα πραγματοποιούσαν την επόμενη στάση της περιοδείας που ξεκίνησαν μέσα στον Οκτώβριο.

Ο Andrew Eldritch εξετάστηκε από τοπικό γιατρό που διέγνωσε πως έχει προσβληθεί από ιογενή λαρυγγίτιδα και του απαγόρευσε να τραγουδήσει για τουλάχιστον πέντε ημέρες. Συνέπεια αυτού, η αναβολή των τριών τελευταίων συναυλιών της περιοδείας: στην Κολωνία (όπου, όπως και στην Αθήνα, το venue είχε αλλάξει πριν λίγες ημέρες λόγω μεγάλης ζήτησης), το Βερολίνο και την Αθήνα.Μέχρι τότε, η προπώληση διακόπτεται προσωρινά, ενώ τα ήδη προπωληθέντα εισιτήρια ισχύουν κανονικά.