Ο Παν, ο Χουκ, ο Μαυρογένης κι όλη η παλιοπαρέα συναντιούνται ξανά στις σκοτεινές αίθουσες για να μας μεταφέρουν στη μαγική Χώρα του Ποτέ.

Ο λόγος για τη νέα ταινία «Παν» που κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 22 Οκτωβρίου και μας δίνει μια φρέσκια ματιά στην ιστορία των κλασσικών χαρακτήρων που δημιούργησε ο Τζ. Μ. Μπάρι.

Ο Πίτερ (Λίβαϊ Μίλερ) είναι ένα έξυπνο και ατίθασο 12χρονο αγόρι που ζει σε ένα θλιβερό ορφανοτροφείο. Μια νύχτα όμως η ζωή του θα αλλάξει για πάντα, καθώς θα φτάσει πετώντας στη φανταστική Χώρα του Ποτέ, όπου ζουν πειρατές, πολεμιστές και νεράιδες. Στη Χώρα του Ποτέ, ο Πίτερ θα γνωρίσει μεταξύ άλλων το Μαυρογένη (Χιου Τζάκμαν), την Τάιγκερ Λίλι (Ρούνι Μάρα), τον Σμι (Αντίλ Ακτάρ) και φυσικά τον Χουκ (Γκάρετ Χέντλαντ).

Με όλους αυτούς, ο Πίτερ θα ζήσει μια απίστευτη περιπέτεια, με μάχες μέχρις εσχάτων προκειμένου να σώσει μαζί με τους φίλους του τη Χώρα του Ποτέ από τον αδίστακτο Μαυρογένη, αλλά και να ανακαλύψει το πραγματικό του πεπρωμένο και να γίνει ο ήρωας που έμεινε γνωστός ως Πίτερ Παν!

Ο «Παν» σε σκηνοθεσία Τζο Ράιτ («Εξιλέωση», «Άννα Καρένινα») κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες σε 2D, 3D και μεταγλωττισμένη.

pan09 pan10 pan11 pan12 pan13 pan04 pan05 pan06 pan07 pan08

Δείτε το trailer της ταινίας