To Σάββατο 2 Απριλίου, την  Κυριακή 3, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου, στις 21.00, στην αίθουσα θεάτρου του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου, η θεατρική ομάδα «Απο Δράσεις» παρουσιάζει το έργο «Αρκετά μαμά, τώρα η σειρά μου» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ευκαρπίδη, βασισμένο στο θεατρικό έργο της Charlotte Keatley «My mother said I never should», σε μετάφραση Έφης Σταμούλη.

Την σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Ευκαρπίδης Αλέξανδρος και καθήκοντα βοηθού σκηνοθέτη άσκησε ο Φουρκιώτης Πασχάλης. Την πρωτότυπη μουσική επένδυση της παράστασης συνέθεσε και επιμελήθηκε ο Αγοραστός Ορέστης, ενώ τη σκηνογραφία, τα κοστούμια, και το φωτισμό επιμελήθηκε η ομάδα “ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΠΤΑ”.
Στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί: Βλέμμα Αναστασία, Εξάρχου Ιόλη – Δήμητρα, Παναγιωτίδου Γεωργία και Τσακούρη Ελευθερία.

Το έργο προσπαθεί να προσεγγίσει τις σχέσεις των γυναικών σε μια οικογένεια. Σχέσεις οι οποίες είναι άβατο για όλους τους υπόλοιπους. Σχέσεις που περιπλέκονται, καθώς κάθε γυναίκα προσπαθεί να ισορροπήσει τις προσωπικές της προσδοκίες με αυτές της οικογένειας και της κοινωνίας.

Ο αγώνας της καθεμιάς να ξεφύγει από την καθορισμένη μοίρα της: «Οι γονείς μου λέγονται Ενοχή και Καθήκον». Γυναίκες που προσπαθούν να λύσουν το γρίφο (solitaire) της ζωής τους, που επιχειρούν να αυτοπροσδιοριστούν, ούσες μόνες στο κέντρο της ύπαρξης τους. Γυναίκες που περιβάλλονται από παρεξηγήσεις και δυσαρέσκειες που ενίοτε ανακύπτουν, από το παρελθόν που επιμελώς κρύβουν σε κούτες και ράφια, από συγνώμες που δεν εισακούονται και από έρωτες που μένουν είτε ανεκπλήρωτοι είτε ανολοκλήρωτοι.