Με αφορμή τα 66 χρόνια από τη γέννηση του Bob Marley που συμπληρώνονται στις 6 Φεβρουαρίου οι One Love Reggae Ideas και οι 1 Step Forward διοργανώνουν ένα Special Tribute Live προς τιμή του, όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο. Δύο βραδιές γεμάτες αγάπη, ενότητα, ελευθερία, δύο νύχτες γιορτής γεμάτες από τη μουσική και τα μηνύματα του Marley.

Μέρος των εσόδων και των δύο εκδηλώσεων θα διατεθεί για την ενίσχυση την οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου». Προς τιμήν του τεράστιου μουσικού και για χάριν του φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε αυτή τη γιορτή θα παίξουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σπουδαία ονόματα της διεθνούς reggae και όχι μόνο σκηνής όπως οι Little Roy Prince, Jahcoustix, Prince Malachi, Ras Daniel Ray, Roots Rocket Sound καθώς και οι Stefanatty (One Drop Forward), Σταύρος Νταντούς, Fundracar (acoustic), Ska Bangies (acoustic).

Επιπλέον, θα συμμετάσχουν σπουδαίοι Έλληνες μουσικοί ως special guests όπως οι Λεωνίδας Μπαλάφας, Πάνος Μουζουράκης, Joanna Drigo, Μάρω Μαρκέλλου, Σοφία Μάνου, Κύριος Κ.

Παρασκευή  11 Φεβρουαρίου 20.30 (Αθήνα)

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 20.30 (Θεσσαλονίκη)

Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικός Κόσμος
Πειραιώς 254, Ταύρος, Τηλ: +302122540000, http://www.hellenic-cosmos.gr

Μύλος Θεσσαλονίκης
Ανδ. Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη (Μπεχτσινάρ), Τηλ: 2310 551836, http://www.mylos.gr/

Τιμή εισιτηρίων:

Αθήνα
Προπώληση: 15 ευρώ

Ταμείο: 20 ευρώ

Θεσσαλονίκη

E-tickets: 10 ευρώ

Προπώληση: 12 ευρώ

Ταμείο: 15 ευρώ

Σημεία προπώλησης:

Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Ticket House

Μetropolis

Οι online πωλήσεις διενεργούνται στο Ticket Arena www.ticketarena.gr και μέσα από την Ticketpro στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ticketpro.gr

Share Email Εκτύπωση Πείτε τη