Για δεύτερη συνεχή χρονιά, μία ομάδα των πλέον ευφάνταστων μάγων και ταχυδακτυλουργών, από τα μεγαλύτερα θέατρα και music hall του κόσμου, έρχεται στο δεύτερο International Magic Festival, που διοργανώνεται στο Θέατρο Badminton στις 2 Φεβρουαρίου.

Σε δίωρη, διαδραστική με το κοινό, φαντασμαγορία, οι ταχυδακτυλουργοί «παντρεύουν» το πρόγραμμά τους με θεατρικά εφέ, στοιχεία stand up comedy και παντομίμας.

Ανάμεσα στους «μάγους» της παράστασης θα είναι ο David Williamson, αυθεντικός showman µε ξεκαρδιστικό χιούµορ και εξαιρετικά επικοινωνιακά χαρίσματα, γνωστός από τις εμφανίσεις του στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία του Λας Βέγκας.

Επιπλέον, ο Mark Kalin και η Jinger Leigh που έχουν αποσπάσει πολλά βραβεία στη βιομηχανία του θεάματος. Μάλιστα, το 1998 εκλέχθηκαν «Μάγοι της Χρονιάς» από την αναγνωρισμένου κύρους Ακαδημία Τέχνης της Μαγείας. Ο Μark και η Jinger χάρη στην πρωτοπόρα θεατρική προσέγγισή τους και είναι περιζήτητοι σε μερικά από τα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου.

Μαζί τους θα είναι και ο Raymond Crowe, από τους καλύτερους και πιο γνωστούς ψυχαγωγούς της Αυστραλίας με περισσότερα από είκοσι χρόνια εμπειρίας. Μίμος, εκπληκτικός εγγαστρίμυθος και εξπέρ στο θέατρο σκιών με τα χέρια.

Ο Amos Levkovitch, δημοφιλής μάγος από το Λος Άντζελες έχει κερδίσει αρκετά πολυπόθητα βραβεία. Μετράει πολλές εμφανίσεις στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο, όπως και στα μεγαλύτερα θέατρα και βραδινά κέντρα ανά τον κόσμο. Τον ξεχωρίζει η σχέση του με τα περιστέρια. Άλλωστε, είναι γνωστός και ως γητευτής περιστεριών.

Ο Pasha και η Aliona, ζευγάρι ρωσικής καταγωγής, χορεύουν ακροβατούν και φυσικά εντυπωσιάζουν με τα μαγικά τους. Με κλασική παιδεία στα Μπαλέτα Μπολσόι και την Κρατική Ακαδημία Χορού της Μόσχας το ζευγάρι έχει κάνει θεματικές εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο.

Τέλος, ανάμεσα τους θα είναι ο Michael Goudeau, ο ζογκλέρ της παρέας και απίθανος κωμικός. Από το 1983 ο Michael εμφανίζεται σε πολλά σόου του Λας Βέγκας. Μόνο στο ξενοδοχείο Μόντε Κάρλο, έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 5.000 sold out παραστάσεις, γεγονός που του χάρισε το ρεκόρ, αφού κανένα άλλο νούμερο του Λας Βέγκας δεν έχει φτάσει τον αριθμό αυτό.

Το magic festival θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου.