Η Subaru θα παρουσιάσει 5 διαφορετικές πρωτότυπες εκδόσεις για το νέο concept Levorg στο Σαλόνι του Τόκιο τον επόμενο μήνα, ενώ το εν λόγω μοντέλο αναμένεται να βγει στην παραγωγή το 2015.

Η ιαπωνική φίρμα είχε παρουσιάσει το νέο πρωτότυπο Levorg, το οποίο ήταν ένα σπορ μοντέλο με μείξη σχεδιαστικών στοιχείων από το Legacy και ενός tourer. Επίσης, το καινούργιο μοντέλο τροφοδοτούνταν από ένα νέο επίπεδης διάταξης κυλίνδρων turbo 1.600άρη κινητήρα, άμεσου ψεκασμού.

Τώρα, στο επερχόμενο Motor Show στην ιαπωνική πρωτεύουσα στις 10 Ιανουαρίου, η Subaru θα παρουσιάσει και πέντε καινούργιες πρωτότυπες εκδόσεις του εν λόγω μοντέλου, τη Levorg STI Performance, τη Levorg Premium Sports, τη Levorg Prova, τη Levorg Syms και τη Levorg Corazon Sportier.

Άλλες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως η έκδοση STI θα πρέπει να «κρύβει» το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς θα περιλαμβάνει πιθανότατα περισσότερα σπορτίφ χαρακτηριστικά, αλλά και αναβαθμισμένο μοτέρ με υψηλές επιδόσεις.

Τέλος, η Subaru υπολογίζεται ότι θα προχωρήσει στην παραγωγή του μοντέλου μέχρι το 2015, αρχικά για την ιαπωνική αγορά, ενώ αργότερα θα το διανείμει και στην Ευρώπη.

Πηγή: autotriti.gr