Η Subaru ετοιμάζεται να παρουσιάσει στο Σαλόνι του Τόκιο, στο τέλος Νοεμβρίου, το νέο πρωτότυπο Levorg, το οποίο θα είναι ένα σπορ μοντέλο με μείξη σχεδιαστικών στοιχείων από το Legacy και ενός tourer (επιμηκυμένου οχήματος).

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, το καινούργιο μοντέλο θα τροφοδοτείται από ένα νέο επίπεδης διάταξης κυλίνδρων turbo 1.600άρη κινητήρα, άμεσου ψεκασμού, ενώ θα διαθέτει πολλά προηγμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης.

Παράλληλα, η Subaru θα φέρει στην επερχόμενη έκθεση και άλλα δύο πρωτότυπα, το Cross Sport, μια ανασχεδιασμένη πρόταση της μάρκας για τα επόμενης γενιάς SUV της.

Το εν λόγω crossover θα έχει μήκος 4.300 χλστ. και «υπόσχεται» να διαθέτει άνετους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, όπως επισημαίνει η εταιρεία.

Επιπλέον, θα κάνει ντεμπούτο το Crossover 7 concept, το οποίο θα έχει 7θέσια διάταξη καθισμάτων -όπου το δέρμα θα έχει τον κυρίαρχο λόγο- και μια ευρύχωρη γενικά καμπίνα. Επίσης, σύμφωνα με τη Subaru, θα έχει μια «σοφιστικέ εμφάνιση με αστικό προσανατολισμό».

Πηγή: autotriti.gr