Η Honda ανακοίνωσε τα μοντέλα των αυτοκινήτων (πρωτότυπα και παραγωγής), που θα παρουσιάσει στο 43ο Σαλόνι αυτοκινήτου 2013 στο Tokyo Big Sight στις 20 Νοεμβρίου.

Το πρωτότυπο μοντέλο που θα μαγνητίσει αναμφίβολα τα περισσότερα βλέμματα θα είναι το Honda S660, ένα «ανοιχτό» σπορ μίνι μοντέλο, το οποίο θα εφοδιάζεται πρώτα με έναν 660 κ.εκ κινητήρα και μετά -όταν περάσει και στην ευρωπαϊκή αγορά- θα φορέσει έναν 1.000άρη.

Ακόμα, στο περίπτερο της ιαπωνικής φίρμας στο 43ο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, θα βρίσκεται –σε παγκόσμια πρεμιέρα- το μοντέλο παραγωγής του Urban SUV Concept, καθώς και το NSX Concept, που αποτελεί το πολυαναμενόμενο super σπορ μοντέλο των 400 «υβριδικών» ίππων. Αμφότερα εικονίζονται παρακάτω…

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν την παγκόσμια πρεμιέρα του N-WGN, του τέταρτου μοντέλου της N Series μίνι οχημάτων και αρκετά μοντέλα παραγωγής, όπως το νέο Accord Plug-in Hybrid και το Fit με Earth Dreams Technology.

Τέλος, θα υπάρχουν και τα εξής:

RA271: Το πρώτο αγωνιστικό εργαλείο F1 της Honda που «έτρεξε» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1 το 1964.

MC-β: Ένα μικροσκοπικών διαστάσεων ηλεκτρικό όχημα πόλης για καθημερινές μετακινήσεις μικρών αποστάσεων, που θα δοκιμαστεί σε πραγματικές συνθήκες σε συνεργασία με τοπικές κυβερνήσεις.

Sports 360:
Το πρώτο αυτοκίνητο που η Honda παρουσίασε στο κοινό το 1962. Βασισμένα στο μικρό σπορ μοντέλο, το S500 -το πρώτο σπορ αυτοκίνητο Honda- το S600 και το S800 προχώρησαν στη συνέχεια στο στάδιο μαζικής παραγωγής και αποτελούν σημείο εκκίνησης για τις αυτοκινητιστικές δραστηριότητες της Honda.

Το Honda S660.

Πηγή: autotriti.gr