Η Opel ετοιμάζει την Country έκδοση (υπερυψωμένη) του Insignia Tourer, που θα παρουσιαστεί επίσημα στη Φρανκφούρτη και θα κυκλοφορήσει αργότερα, για να ανταγωνιστεί το A6 Audi Allroad.

Όπως ανακοινώθηκε στον διεθνή τύπο, η Opel ετοιμάζεται να λανσάρει και το Insignia Country Tourer, το οποίο βέβαια θα βασίζεται, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά στο πρόσφατα ανανεωμένο Insignia Sports Tourer.

Η καινούργια έκδοση, ελαφρώς μεγαλύτερη, θα έχει ως σημείο αναφοράς την υψηλότερη απόσταση από το έδαφος (που προσδίδει ένα πιο στιβαρό στιλ) και επίσης μερικά χαρακτηριστικά crossover, όπως καλύμματα στα μαρσπιέ, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες μπρος και πίσω και πιο «φουσκωμένους» θόλους τροχών. Επίσης, το σημαντικό στοιχείο θα είναι το σύστημα αυτόματης τετρακίνησης, με το οποίο θα εξοπλίζεται η έκδοση Country, καθώς ο άμεσος ανταγωνιστής της θα είναι το A6 Audi Allroad.

Ως προς το εσωτερικό τώρα, το ανανεωμένο Insignia Sports Tourer δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στην Opel να δανειστεί αρκετά στοιχεία, ώστε το νέο Country να δείχνει σύγχρονο και πλήρες.

Από την άλλη βέβαια, τα μηχανικά μέρη θα περιλαμβάνουν τη γνωστή γκάμα κινητήρων της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, με επιλογές βενζίνης και πετρελαίου.

Τέλος, περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη έκδοση θα έχουμε μέσα στο καλοκαίρι, καθώς θα πλησιάζουμε στην επίσημη παρουσίασή της, που θα γίνει στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, τον Σεπτέμβριο.

Πηγή: autotriti.gr