Τους λόγους για τους οποίους η Ferrari κινήθηκε ενάντια στη Mercedes για τις μυστικές δοκιμές που έκανε με την Pirelli αναφέρθηκε ο Στέφανο Ντομενικάλι.

Το αφεντικό της σκουντερία δήλωσε πως θέλουν να διαλευκάνουν την υπόθεση, ώστε να μπορούν να κάνουν και οι ίδιοι δοκιμές κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ferrari εκφράζει την επιθυμία της να γίνονται δοκιμές παράλληλα με τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

«Για την οικονομία της συζήτησης εμείς καταθέσαμε τη διαμαρτυρία μας επειδή είναι ο μοναδικός τρόπος για να κατανοήσουμε τους κανονισμούς. Για εμάς δεν υπήρχε αμφιβολία στο ότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το μονοθέσιο του 2013 ή και το προπέρσινο για οποιαδήποτε δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Από την άλλη, αν αυτό που έκανε η Mercedes είναι πιθανό, τότε εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα το κάνουμε, γιατί η Ferrari πάντα ήταν πολύ πιεστική στο θέμα των δοκιμών κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αυτός είναι και ο λόγος που κάναμε τη διαμαρτυρία», ήταν τα λόγια του αφεντικού της σκουντερία.

Πηγή: sport-fm.gr