H Seat παρουσιάζει στην Πόλη του φωτός όλες τις τελευταίες της καινοτομίες, καθώς -μεταξύ άλλων- εγκαινιάζει παράλληλα δύο pop-up καταστήματα προκειμένου να φέρει τα νέα μοντέλα της πιο κοντά στους φίλους της μάρκας.

Το Arona παρουσιάζεται στο πρώτο pop-up κατάστημα που βρίσκεται στην εμβληματική πλατεία Saint-Lazare, όπου οι Παριζιάνοι θα έχουν την ευκαιρία να το οδηγήσουν και να ανακαλύψουν όλα τα χαρακτηριστικά του. Το Σάββατο, η νέα μάρκα Cupra θα κάνει την παρουσία της στη πιο μοντέρνα και διάσημη γειτονία της πόλης, στο Le BHV Marais. Στο εσωτερικό του ειδικού χώρου θα στηθεί μία εξέχουσα έκθεση για την επιτήδευση, τη μοναδικότητα, την ποιότητα και την εξατομίκευση. Επίσης στον χώρο θα υπάρχουν μοναδικά αξεσουάρ της νέας μάρκας περιορισμένης έκδοσης, τα οποία παράγονται μέσω της συνεργασίας της Cupra με άλλες αναγνωρισμένες μάρκες όπως Fabike, L.G.R or Trakatan.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου Παρισιού που διαρκεί μέχρι τις 14 Οκτωβρίου, η ισπανική φίρμα διαθέτει έναν χώρο δοκιμών στο Green Center στην Place de la Concorde, όπου βρίσκονται και είναι διαθέσιμα προς δοκιμή τα Leon και Ibiza με φυσικό αέριο (CNG). Επιπλέον το Arona TGI παρουσιάζεται στην έκθεση για πρώτη φορά. Είναι το πρώτο SUV στο κόσμο με CNG και το τέταρτο μοντέλο της γκάμας που καταναλώνει αυτό το καθαρό και αποδοτικό καύσιμο που συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών.

Επίσης, για να γιορτάσει τα 120 χρόνια του Σαλονιού Αυτοκινήτου στο Παρίσι, η μάρκα συμμετείχε την περασμένη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου σε παρέλαση στην πλατεία Place de la Concorde με το θρυλικό Seat 600.

Οι επισκέπτες στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, μπορούν να δουν για πρώτη φορά την πλήρη σειρά μοντέλων SUV της μάρκας (Arona, Ateca και Tarraco).

Στα πλαίσια της φετινής διοργάνωσης, η εταιρία στο περίπτερο της θα διερευνήσει όλες τις δυνατότητες του νέου Tarraco. Με το logo «Γιατί όχι τώρα», οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το αυτοκίνητο και να απολαύσουν μία εντυπωσιακή εμπειρία σε ένα διαδραστικό δωμάτιο με επένδυση στους τοίχους από εικόνες που σε μεταφέρουν στο κέντρο του «σύμπαντος» του Tarraco.

Το νέο SUV συμβολίζει την είσοδο της μάρκας στην κατηγορία μεγάλων οχημάτων παντός εδάφους με δυνατότητα διαμόρφωσης 7 θέσεων.

Μαζί στην έκθεση και το Arona είναι το πρώτο SUV της Seat που διαθέτει σύστημα καύσης συμπιεσμένου φυσικού αερίου, μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για τη βενζίνη και το ντίζελ. Το Arona TGI σχεδιάζεται, αναπτύσσεται και παράγεται στο εργοστάσιο του Martorell. Ο νέος κινητήρας τριών κυλίνδρων του Arona TGI είναι εξοπλισμένος με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και προσφέρει αυτονομία 400 χλμ. σε λειτουργία CNG και 160 χλμ. σε λειτουργία βενζίνης.

Τέλος, το νέο σπορ SUV Cupra Ateca, ξεχωρίζει για την ισορροπία μεταξύ σπορ απόλαυσης οδήγησης και ευκολίας στη καθημερινή χρήση. Με σπορ σχεδίαση, στυλ και προσωπικότητα, διαθέτει ένα εντυπωσιακό σύνολο τεχνολογικού εξοπλισμού που το τοποθετεί στο επίπεδο της κατηγορίας premium. Είναι εξοπλισμένο με κινητήρα 2.0 TSI τεσσάρων κυλίνδρων με ισχύ 300 ίππων και αυτόματο κιβώτιο DSG διπλού συμπλέκτη, καθώς και με σύστημα 4Drive.

Νίκος Τσάδαρης