Η Subaru παρουσίασε τα δύο νέα της μοντέλα, το Legacy και το Outback, τα οποία έκαναν το ντεμπούτο τους ταυτόχρονα στην τελευταία Έκθεση Αυτοκινήτου στην Νέα Υόρκη.

Τα δύο νέα μοντέλα λίγο πολύ διαθέτουν τις ίδιες αλλαγές, που η σημαντικότερη είναι και ο πιο αποδοτικός κινητήρας της Subaru των 2,5 λτ. Boxer με τον διπλό εκκεντροφόρο (DOHC). Αποδίδει 173 ίππους, 3 ίππους περισσότερο από τον προηγούμενης γενιάς κινητήρα 2,5 λτ boxer (SOHC) και 236 Nm ροπή.

Η τετρακίνηση έρχεται στάνταρ στα δύο νέα μοντέλα, ενώ συνδυάζεται με ένα συνδυάζεται με ένα 6 σχέσεων χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ή το νέο Lineartronic CVT αυτόματο κιβώτιο. Αν για κάποιους οι 173 ίππους, η ιαπωνική φίρμα φρόντισε να διαθέτει και έναν πιο ισχυρό κινητήρα, αυτόν των 3,6 λτ. Boxer με απόδοση που φτάνει τους 256 ίππους.

Τέλος, έχουν δεχθεί αλλαγές και στο σύστημα ανάρτησής τους, καθώς και στο σύστημα διεύθυνσης, που υπόσχονται για μια πιο βελτιωμένη και άνετη οδήγηση. Έχουν τοποθετηθεί νέα φωτιστικά σώματα, έχουν ανασχεδιασμένη μάσκα και εμπρός προφυλακτήρα. Στο εσωτερικό τους έχουν αναβαθμιστεί οι ταπετσαρίες, έχει τοποθετηθεί καλύτερο ηχοσύστημα, ωστόσο δεν προχώρησαν σε περισσότερες αλλαγές.

Πηγή: autotriti.gr