Ο Heikki Kovalainen φαίνεται αισιόδοξος για το τελευταίο Grand Prix της σεζόν και στην επίσημη προεπισκόπηση της Team Lotus αποκάλυψε πως στο Grand Prix της Βραζιλίας θα έχουν μια νέα πίσω πτέρυγα..

«Ήταν μια μεγάλη και δύσκολη χρονιά, θα ήταν ωραίο να ολοκληρωθεί με ένα καλό αποτέλεσμα στη Βραζιλία. Για εμένα προσωπικά ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές μου στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όσο η ομάδα αναπτύσσεται και βελτιώνεται τόσο εγώ προσπαθώ σκληρότερα. Κάθε φορά που βγαίνω από το μονοθέσιο είμαι ευχαριστημένος και γνωρίζω ότι δεν θα μπορούσα να πάρω περισσότερα από αυτό. Υπάρχει πολύ καλή διάθεση στην ομάδα, σίγουρα βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Πρέπει όμως να διατηρήσουμε τη φόρμα μας για μια ακόμα καλύτερη χρονιά το 2012», δήλωσε ο Φιλανδός.

Τέλος ο Kovalainen μίλησε για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. «Όσο για τον αγώνα στη Βραζιλία δεν βλέπω κάποιο προφανή λόγο να μην έχουμε ένα καλό 3ήμερο. Έχουμε νέα πίσω πτέρυγα η οποία θα βελτιώσει τον ρυθμό μας τόσο στις κατατακτήριες όσο και στον αγώνα. Έχουμε την μεσαία και την μαλακή γόμα όπως στο Abu Dhabi έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα για μια καλή εμφάνιση, όπως είχαμε εκεί αλλά και στα προηγούμενα Grand Prix».

Πηγή: formulaena.gr