Στη Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να βελτιώνεται κάθε χρόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως δήλωσε ο ίδιος στο περιθώριο της εκδήλωσης των νέων αυτοκινήτων που παρέλαβαν οι παίκτες της «βασίλισσας» από την Audi. «Πάντα προσπαθώ να αποδεικνύω τις ικανότητές μου στο γήπεδο και στις προπονήσεις», τόνισε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρονάλντο

Για τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν

«Θέλω να βελτιώνομαι κάθε χρόνο και βρίσκομαι σε μία ομάδα, η οποία μου εγγυάται πως μπορώ να πετύχω τους στόχους μου. Έχουμε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Αυτό με κάνει χαρούμενο και με βοηθάει να γίνω καλύτερος.

Νομίζω ότι όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είναι ταλαντούχοι, αλλά δεν θα γίνεις σπουδαίος αν δεν δουλέψεις το ταλέντο σου. Πάντα προσπαθώ να αποδεικνύω τις ικανότητές μου στο γήπεδο και στις προπονήσεις. Προσπαθώ για το καλύτερο».

Για το αν θαύμαζε κάποιον ποδοσφαιριστή όταν ήταν μικρός

«Δεν είχα κανένα πρότυπο όταν ήμουν μικρός. Ήθελα πολύ να παίξω για την εθνική Πορτογαλίας. Είμαι σίγουρος πως έχω σταματήσει να κάνω πράγματα που έκανα στο παρελθόν λόγω του νεαρού της ηλικίας ή της απειρίας μου. Είμαι πάντα έτοιμος να μάθω και προσπαθώ να βελτιώνομαι».

Για την εκδήλωση της Audi

«Ο αγώνας με τα καρτ είχε πλάκα και μας έδωσε την δυνατότητα να ξεχαστούμε λίγο από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας. Δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος να χτυπήσουμε, επειδή όλα ήταν υπό έλεγχο. Ήταν πολύ ωραία η εκδήλωση και περάσαμε καλά τον χρόνο μας».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή: sportfm.gr