Η Chevrolet Camaro και η Ford Mustang είναι δύο από τα πιο δυναμικά σπορ μοντέλα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και με το δικό τους ξεχωριστό και πολυπληθές fun club το κάθε ένα, Κάτω από αυτό το πρίσμα μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως ένας φιλόδοξος Ούγγρος σχεδιαστής, ο Tamas Jakus υιοθέτησε τα πιο συναρπαστικά στοιχεία των δύο αυτοκίνητων καταθέτοντας την δική του εντυπωσιακή πρόταση για ένα supercar.

Το Jakusa Bossco είναι ένα concept car που έχει τις ίδιες διαστάσεις με την Camaro αλλά και τον δυναμισμό της Ford Mustang Boss 302. Στον σχεδιασμό του εμπρός μέρους του αυτοκινήτου έχει γίνει εκτεταμένη χρήση χρωμίου.

Ο σχεδιασμός των φωτιστικών σωμάτων είναι πραγματικά περίεργος ενώ εντυπωσιακό στοιχείο στην όλη εικόνα του αυτοκινήτου αποτελούν οι λαμπτήρες τύπου LED.

Το αυτοκίνητο «κάθεται» επάνω σε εντυπωσιακές ζάντες 21 ιντσών. Ενώ ο Tamas Jakus έχει οραματισθεί το δημιούργημά του να κινείται από έναν V6 κινητήρα η απόδοση του οποίου θα φθάνει τους 600 ίππους.

Ασφαλώς και είναι παρακινδυνευμένο να υποστηρίξει κάποιος αν θα μπορέσει ποτέ ένα concept όπως το Jakusa Bossco να μπει στην παραγωγή. Πάντως, όπως και να έχει το ζήτημα, τέτοιες εντυπωσιακές προτάσεις αν μη τι άλλο αξίζουν να τις βλέπουμε.

Γιατί δείχνουν τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος, ξεκινώντας από ένα λευκό χαρτί, χωρίς καμία δέσμευση.

Πηγή: auto24.gr