Η Carlex Design μετέτρεψε μια Mercedes AMG G63 σε έναν ανεκτίμητο vintage θησαυρό, προσθέτοντας μοναδικές λεπτομέρειες, που ανταποκρίνονται στο σήμερα, χωρίς να χάνουν τη νοσταλγία για το παρελθόν.

Ενδεικτικά, δημοσίευμα του CARBUZZ έγραψε πως έχει «ένα ρετρό σχεδιασμό που σίγουρα θα ξεχωρίζει σε κάθε περιβάλλον, είτε στις πίστες του σκι των γαλλικών Άλπεων είτε στη High Street του Λονδίνου».

Με την πρώτη ματιά, μπορεί να μοιάζει με μια κανονική G63 με πιο άγρια βαφή, ωστόσο περιέχει πολλές αλλαγές. Η ανάρτηση είναι ανυψωμένη κατά 3,9 ίντσες και το αμάξωμα έχει διευρυνθεί κατά 3,1 ίντσες. Επίσης, διαθέτει προφυλακτήρα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, αλλά που μοιάζει ότι είναι από χρώμιο. Ακόμη, διαθέτει ζάντες 20 ιντσών στο στυλ των ατσάλινων τροχών της δεκαετίας του 1970.

Το αυτοκίνητο θα διατίθεται σε οκτώ διαφορετικά χρώματα, ενώ στο εσωτερικό του έχει υψηλής ποιότητας δέρμα Nappa. Το τιμόνι, τα καθίσματα και οι κάρτες των θυρών είναι επενδεδυμένα με διάτρητο και ραμμένο σε αντίθεση δέρμα με σχήματα αντιθέσεων όπως κρεμ και πορτοκαλί, τιρκουάζ και μαύρο.

Επιπλέον, έχει V8 twin-turbo των 4,0 λίτρων που αποδίδει 577 ίππους και 627 lb-ft ροπής.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα βγει στην αγορά, ούτε πόσο θα κοστίζει, αλλά είναι σίγουρο ότι θα φέρει και ένα πιστοποιητικό γνησιότητας υπογεγραμμένο από τον ιδρυτή της εταιρείας, Damian Skotnicki.