Συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα οι ειρηνικές διαδηλώσεις των «Αγανακτισμένων» σε όλη την Ελλάδα.

Από το πρωί βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος μεγάλος αριθμός πολιτών, οι οποίοι θέλουν να δώσουν και σήμερα το «παρών» και να διαδηλώσουν κατά των μέτρων λιτότητας.

Αυτή την ώρα στην πλατεία είναι μαζική η προσέλευση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν αρκετοί πολίτες που δηλώνουν ότι είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουν σε διαδήλωση. Στο κέντρο της πλατείας έχουν στηθεί σκηνές αλλά και ιατρείο αλλά και ομάδες για την καθαριότητα.

Πρόθεση των «Αγανακτισμένων» είναι να συνεχιστεί αυτή η ειρηνική κινητοποίηση και θα πραγματοποιηθεί κανονικά και η λαϊκή συνέλευση. Οι Έλληνες θα συμμετάσχουν αύριο και στην Πανευρωπαϊκή Κινητοποίηση, στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία, Πορτογαλία και Σουηδία. Στη σελίδα στο Facebook αναφέρεται ότι «ο αγώνας αυτός γίνεται για μια αληθινή δημοκρατία τώρα», ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος συζητάει και για τα γεγονότα στην Ισπανία όπου αποφασίζεται αύριο αν θα παραμείνουν οι σκηνές και ο κόσμος στην πλατεία Πουέρτο Ντελ Σολ.

Πληθαίνουν όμως και στη Θεσσαλονίκη οι πολίτες που συγκεντρώνονται ώρα με την ώρα γύρω από το Λευκό Πύργο, ενώ έχουν πολλαπλασιαστεί και τα αντίσκηνα που έχουν στηθεί. Τουλάχιστον εκατό αγανακτισμένοι με τα ποδήλατα τους στα οποία είχαν αναρτήσει πωλητήρια και πλακάτ ξεκίνησαν το απόγευμα ποδηλατοδρομία, διέσχισαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διαδώσουν την ιδέα της κίνησης τους.

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τους Αγανακτισμένους στους δρόμους