Η Dua Lipa αγαπάει τα τολμηρά ντεκολτέ και το έχει αποδείξει αρκετές φορές με τις εμφανίσεις της. Αυτή τη φορά, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα επιλέγοντας ένα custom made maxi φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, με την υπογραφή του οίκου Chanel, για να παραβρεθεί στην τελετή απονομής των βραβείων του περιοδικού Time, που πραγματοποιήθηκε στο Lincoln Center της Νέας Υόρκης.

Η Αλβανικής καταγωγής τραγουδίστρια που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μεγάλη Βρετανία, αναδείχθηκε από το περιοδικό Time ως μία από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες για το 2024, ενώ πριν από λίγες ημέρες -και συγκεκριμένα στις 3 Μαΐου- κυκλοφόρησε το τρίτο της άλμπουμ με τίτλο «Radical Optimism».

Το φόρεμά της ήταν μια ασημί δημιουργία με κεντημένα κρύσταλλα και λεπτομέρειες από δαντέλα που ο οίκος Chanel έφτιαξε αποκλειστικά για εκείνη. Διέθετε επίσης ένα μαύρο σατέν φιόγκο και μια καρφίτσα από κρυστάλλους. Το ρούχο ήταν εμπνευσμένο από τη συλλογή Métiers d’art 2023/24 που παρουσιάστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, και χρειάστηκε περίπου 1.000 ώρες και 45.000 κεντημένα μοτίβα για να ολοκληρωθεί. Το ντεκολτέ ήταν πολύ βαθύ και έφτανε μέχρι τον αφαλό, κάτι που κολακεύει τις γυναίκες με μικρό στήθος, καθώς είναι αποκαλυπτικό χωρίς να γίνεται προκλητικό.

Στην απονομή των βραβείων Grammy, τον Φεβρουάριο του 2024 στο Los Angeles, η Dua Lipa είχε επίσης επιλέξει ένα μακρυμάνικο maxi ασημί φόρεμα με βαθύ V ντεκολτέ του high fashion brand Courrèges, το οποίο ήταν και πάλι custom made, μεταλλιζέ με cut out στα πλαϊνά. Ολοκλήρωσε το look της με ένα κολιέ Tiffany & Co. το οποίο απεικόνιζε δυο ενωμένα ψάρια.