Η Σάνι Λουκ, μία από τις ομήρους που χθες, Παρασκευή, ανακοινώθηκε από τις ισραηλινές Αρχές, ότι ανακτήθηκε η σορός της, είχε συγκλονίσει τη διεθνή κοινότητα με την ιστορία της, καθώς, απήχθη από τη Χαμάς ενώ διασκέδαζε στο μουσικό φεστιβάλ Νόβα και λίγο αργότερα τον γύρο του διαδικτύου έκαναν οι εικόνες με το ημίγυμνο σώμα της στην καρότσα ενός φορτηγού, περικυκλωμένο από ενόπλους.

Ο πατέρας της Γερμανοϊσραηλινής, Σάνι Λουκ, δηλώνει ότι η ανάκτηση της σορού της είναι «δώρο για την οικογένειά της».

«Είδαμε τα τατουάζ στα χέρια της και έτσι την αναγνωρίσαμε. Τώρα θα έχει το δικό της μέρος δίπλα μας και θα μπορούμε να πηγαίνουμε εκεί όποτε θέλουμε. Και εκείνη μπορεί να ξεκουραστεί» συγκλονίζει ο Νίσιμ Λουκ, σύμφωνα με τους Times of Israel.

Στα γενέθλια της μητέρας της η κηδεία της Σάνι Λουκ

Ο πατέρας της Σάνι Λουκ αποκάλυψε ότι η κηδεία της θα γίνει την Κυριακή, που είναι τα γενέθλια της μητέρας της, Ρικάρντα.

«Νομίζω ότι η Σάνι είπε “ας κάνω ένα δώρο γενεθλίων στη μητέρα μου και ας επιστρέψω πίσω για να είμαι πιο κοντά της”» συγκλονίζει ο πατέρα της.

«Το να έχουμε τον τάφο της κοντά μας είναι μια παρηγοριά. Ίσως βρούμε περισσότερη γαλήνη», είπε η μητέρα της.

Ο Νισίμ Λουκ είπε ότι τον παρηγορεί ότι η κόρη του έκανε αυτό που αγαπούσε περισσότερο πριν πεθάνει και πιθανότατα δεν υπέφερε. Οι ισραηλινές αρχές κήρυξαν τον θάνατό της στα τέλη Οκτωβρίου, αφού βρέθηκε ένα κομμάτι από το κρανίο της.