Η EA ετοιμάζεται να «ζήσει» χωρίς το FIFA, με το νέο της ποδοσφαιράκι να αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με διάφορες διαρροές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Παράλληλα, διέρρευσε κι ο ποδοσφαιριστής που θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του EA Sports FC 24.

Συγκεκριμένα, ο Έρλινγκ Χάαλαντ μετά την κατάκτηση του Champions League με την Μάντσεστερ Σίτι, αναμένεται να διαδεχτεί τον Κιλιάν Μπαπέ, μετά από τρία χρόνια συνεχής παρουσίας.

Χάαλαντ

Για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων δεν ανέβηκε κάποια φωτογραφία, με τις διαρροές να αναφέρουν ότι ο Νορβηγός επιθετικός ετοιμάζεται να σουτάρει σε αγώνα του Champions League.

Το EA Sports FC 24 θα διαθέτει μερικές από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις και πρωταθλήματα από όλο τον κόσμο, όπως τα UEFA Champions League, Europa League, Europa Conference League, La Liga (Ισπανικό Πρωτάθλημα), Premier League (Αγγλικό Πρωτάθλημα), Bundesliga (Πρωτάθλημα Γερμανίας), Serie A (Πρωτάθλημα Ιταλίας) και Ligue 1 (Πρωτάθλημα Γαλλίας), μεταξύ δεκάδων άλλων τα οποία θα περιλαμβάνονται στο EA Sports FC.

Πάντως, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για την ημερομηνία κυκλοφορίας και λεπτομέρειες για την επόμενη μέρα στους αθλητικούς τίτλους της ΕΑ που αφορούν το ποδόσφαιρο.