Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε πριν δύο μέρες τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του με το εκτός έδρας 2-0 επί του Ιωνικού, πλησίασε στο -3 από τη 2η ΑΕΚ και αντιμετωπίζει την Κυριακή (8/1) τον Βόλο εκτός έδρας, με τους οπαδούς του να ετοιμάζονται να μετατρέψουν σε… Καραϊσκάκη το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στον αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός, πριν λίγους μήνες, είχαν βρεθεί περίπου 20.000 οπαδοί των πράσινων στο γήπεδο της θεσσαλικής ομάδας. Την προηγούμενη εβδομάδα, στο Βόλος – ΑΕΚ, στις εξέδρες ήταν περισσότεροι από 8.000 οπαδοί της Ένωσης. Οι Θεσσαλοί, με λίγα λόγια, θέλουν τους οπαδούς των μεγάλων ομάδων στο γήπεδο αφού έτσι παίρνουν καλά λεφτά από τα εισιτήρια και γι’ αυτό δεν είχαν πρόβλημα να παραχωρήσουν 11.000 εισιτήρια στον Ολυμπιακό.

Εισιτήρια που αναμένεται να εξαντληθούν, αφού ήδη έχουν διατεθεί 7.000 και θεωρείται δεδομένο ότι μέχρι την Κυριακή θα δοθούν και τα υπόλοιπα. Οι δύο συνεχόμενες νίκες, άλλωστε, με Αστέρα Τρίπολης και Ιωνικό έχουν ζεστάνει τους οπαδούς των Πειραιωτών, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν μέχρι τέλους την ομάδα του Μίτσελ στην προσπάθεια που κάνει για να ανατρέψει την κατάσταση και να πλησιάσει στην κορυφή.

Κάτι που είναι πιθανό να συμβεί την Κυριακή (8/1) με μια νίκη επί του Βόλου, αφού λίγες ώρες μετά υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παιχνίδι, δηλαδή, στο οποίο οι πρωτοπόροι πράσινοι ενδέχεται να χάσουν βαθμούς, γεγονός που θα δώσει εκ νέου αυξημένο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.