Συνταγή που πέτυχε δεν αλλάζει, έστω κι αν δεν πρόκειται για μαγειρική, αλλά για ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον Ολυμπιακό και το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Έτσι, ο Πέρδο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει και κόντρα στην Πόρτο την Τετάρτη (09/12) το ίδιο σχήμα με αυτό στο «Βελοντρόμ» απέναντι στη Μαρσέιγ. Οι Πειραιώτες χρειάζονται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τους Μασσαλούς, που την ίδια ώρα αντιμετωπίζουν τη Μάντσεστερ Σίτι εκτός έδρας για να εξασφαλίσουν την ευρωπαϊκή τους συνέχεια μέσω του Europa League.

Αυτό σημαίνει ότι στο βασικό σχήμα αναμένεται να βρίσκονται οι Σα, Ραφίνια, Χολέμπας, Σεμέδο, Σισέ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Εμβιλά, Φορτούνης, Ελ Αραμπί και ένας εκ των Μασούρα και Βρουσάι.

Εκτός θα είναι οι Βαλμπουενά και Μπρούμα, που έκαναν χθες θεραπεία στου Ρέντη, με τον Γάλλο να έχει ως στόχο την επιστροφή του στο ματς με την ΑΕΚ, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου. Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος επιστρέφει από μέρα σε μέρα. Διαθέσιμος δεν θα είναι ούτε ο Χασάν, αλλά και ο Ντρέγκερ, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Βόλο.