Η 13η Απριλίου 2024 είναι ημερομηνία-σταθμός στην ιστορία της ΑΕΚ αφού γιορτάζει τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυσή της και στη μεγάλη γιορτή που ετοίμασε η ΠΑΕ στην OPAP Arena είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος μέσα σε αποθέωση έσβησε τα κεράκια της τούρτας.

Μία μέρα πριν το ματς με τον Άρη για την 5η αγωνιστική των play off της Stoiximan Super League, η OPAP Arena γέμισε με οπαδούς για τα 100ά γενέθλια της Ένωσης που γιόρτασαν για τη συμπλήρωση ενός αιώνα από την ίδρυση της ομάδας τους.

Μια γιορτή στην οποία είχε κεντρικό ρόλο και ο Αλμέιδα, απόδειξη και αυτό για το πόσο σημαντικός είναι για το παρόν και το μέλλον της ΑΕΚ, αφού ήταν αυτός που κλήθηκε να σβήσει τα κεράκια στην τούρτα των 100 χρόνων και το έκανε μέσα σε αποθέωση.

Από εκεί και πέρα, παίρνοντας τον λόγο, ο Αργεντίνος είπε τα εξής…

«Αισθάνομαι πανευτυχής που αποτελώ ένα πολύ μικρό μέρος της ιστορίας αυτού του τεράστιου κλαμπ. Είμαι ευγνώμων στον Θεό και στη ζωή που βρίσκομαι εδώ σήμερα. Ευχαριστώ πάρα πολύ που μπορώ να μοιράζομαι αυτή τη γιορτή με όλους εσάς. Ελπίζω να συνεχίσουμε να πανηγυρίζουμε. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι για να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας.

Να είμαστε πάντα μαζί. Και οι παίκτες και το υπόλοιπο επιτελείο θα δίνουμε την τελευταία σταγόνα του ιδρώτα μας για να νικήσουμε. Αύριο θέλουμε την ενέργειά σας που δίνετε σε όλα τα παιχνίδια. Για να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια. Χρόνια πολλά ΑΕΚ».