Συνολικά τρία παιδιά κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά ο 51χρονος νονός, που συνελήφθη στο Ηράκλειο και σύμφωνα με τις καταγγελίες ασελγούσε στα θύματα από την ηλικία των 5 ετών.

Η κρητική ειδησεογραφική ιστοσελίδα cretalive.gr αναφέρει πως ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας στις 12.00 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, ενώ φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τρία παιδιά, δύο εκ των οποίων ήταν βαφτιστήρια του.

Με βάση τα καταγγελθέντα, ο 51χρονος φέρεται να είχε προβεί ανά περίπτωση σε ασελγείς πράξεις και χειρονομίες σε βάρος των παιδιών, ακόμα και σε πολύ μικρή ηλικία, των 5 και 6 ετών. Η κύρια καταγγελία των ασελγών πράξεων αφορά τον σήμερα 20χρονο νεαρό, τον οποίο είχε βαπτίσει ο συλληφθείς, που καταγγέλλεται ότι τον κακοποιούσε σεξουαλικά την περίοδο 2018-2019, ενώ ήταν 14-15 ετών.

Η δικογραφία σε βάρος του Ηρακλειώτη περιλαμβάνει ακόμα δύο καταγγελίες για ασελγείς χειρονομίες.

Στην πρώτη περίπτωση η καταγγέλλουσα είναι μία 24χρονη, αδερφή του 20χρονου, και η παρενόχληση αφορά το 2006 και το 2010, ενώ η δεύτερη περίπτωση αφορά το σήμερα 17χρονο κορίτσι, το οποίο επίσης είχε βαφτίσει ο 51χρονος, και χρονικά αφορά την περίοδο του 2012, όταν το παιδί ήταν μόλις 5 ετών.