Με τη συζήτηση για το ποδόσφαιρο και τους κανόνες του να έχει αρχίσει ξανά λόγω της επικείμενης εισόδου της προσωρινής αποβολής με μπλε κάρτα, ο Έρλινγκ Χάαλαντ είπε τη δική του άποψη για το τι θα πρέπει να αλλάξει στο παιχνίδι.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος πέτυχε 51 γκολ σε 52 συμμετοχές πέρυσι σε όλες τις διοργανώσεις και φέτος έχει σκοράρει 19 φορές σε 24 εμφανίσεις, πήρε μέρος σε podcast που έκανε η ομάδα του και αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στο ποδόσφαιρο και θα το άλλαζε.

«Αυτό που με ενοχλεί είναι τα πλάγια άουτ. Εγώ θα το άλλαζα αυτό. Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά χρειάζεται ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο για να κάνεις τις επαναφορές και δεν μπορείς να «κλέβεις» πολλά μέτρα, απλά δώσε ένα συγκεκριμένο σημείο και μπορείς να πας μόνο εκεί», ήταν τα λόγια του Νορβηγού φορ.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι στη 2η θέση της Premier League και στο -2 από τη Λίβερπουλ έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο ενώ στο Champions League έχει προκριθεί στους «16», όπου θα αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη.