Ο ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν συμφωνήσει από τα Χριστούγεννα για την ανανέωση του συμβολαίου που λήγει στο τέλος της σεζόν και την Παρασκευή (9/2) θα μπουν και οι υπογραφές, με τις δύο πλευρές να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι και το καλοκαίρι του 2027.

Ο Ρουμάνος είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του δικέφαλου του βορρά και όλοι επιθυμούσαν την παραμονή του για αρκετά χρόνια ακόμη, με τον Ιβάν Σαββίδη να φτάνει σε συμφωνία μαζί του στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν τα Χριστούγεννα.

Από εκεί και πέρα, το θέμα είναι καθαρά τυπικό και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (9/2, 15:00), όταν και θα μπουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο, το οποίο είναι πλέον έτοιμο. Ένα συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2027, με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει κανονικά τον προγραμματισμό του με τον Λουτσέσκου.

Με δεδομένο, πάντως, ότι την Κυριακή (11/2) υπάρχει το ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ, ο ρουμάνος προπονητής δεν θα προχωρήσει σε δηλώσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, αφού θέλει να είναι άπαντες συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση με την Ένωση.