Η Σερ σύντομα κλείνει τα 78 και αποκάλυψε ότι θα γιορτάσει τα γενέθλιά της, βάζοντας ένα μαξιλάρι στο κεφάλι και ουρλιάζοντας στο κρεβάτι της, αφού δεν μπορεί να πιστέψει ότι μεγαλώνει.

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Bob Mackie: Naked Illusion» στο Λος Άντζελες και, σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider, αποκάλυψε τα εορταστικά της σχέδια.

«Σε παρακαλώ, Θεέ μου, δεν μπορώ να πιστέψω ότι μεγάλωσα. Θα βάλω το κεφάλι μου κάτω από το μαξιλάρι και θα ουρλιάξω», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δηλώνει ότι στεναχωριέται από το πέρασμα του χρόνου. Πριν από χρόνια δήλωσε ότι νέα μπορούσε να ξενυχτάει μετά τη δουλειά και το πρωί να έχει όρεξη για εργασία, ενώ πλέον πρέπει να πέφτει αμέσως στο κρεβάτι, για να διαθέτει ενέργεια.

«Θα αγγίξω τα 80 νωρίτερα απ’ ό,τι θα ήθελα», είχε πει σε δηλώσεις στο παρελθόν. Ωστόσο, είχε ξεκαθαρίσει ότι παρά την ηλικία της θα συνεχίσει να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, κάτι που φροντίζει να κάνει, με αποτέλεσμα το στυλ της να ξεχωρίζει σε κάθε δημόσια εμφάνιση που κάνει.