Ο Τάσος Μπακασέτας αναμένεται στην Αθήνα στις 20:15 για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και η ΠΑΕ φρόντισε να ξεσηκώσει τους οπαδούς μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στα social media και στο οποίο ο διεθνής Έλληνας άσος ανακοινώνει την επικείμενη άφιξή του για να ντυθεί στα πράσινα.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι το τυπικό σκέλος. Να υπογράψει, δηλαδή, το συμβόλαιό του ο διεθνής Έλληνας άσος και στη συνέχεια να ανακοινωθεί και επισήμως.

Πριν γίνει αυτό, όμως, φρόντισε να στείλει το πρώτο μήνυμά του στους οπαδούς του Παναθηναϊκού ως παίκτης της ομάδας και το έκανε μέσω του βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ στα social media. Ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο Μπακασέτας που λέει προς τον κόσμο: «Είστε έτοιμοι; Έρχομαι».

Τα σχόλια των φίλων των Πράσινων, φυσικά, ήταν αποθεωτικά, με την ΠΑΕ να δείχνει με τον τρόπο που προμοτάρει τη μεταγραφή του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας το πόσο ποντάρουν σε αυτό προκειμένου να κάνει τη διαφορά και να οδηγήσει την ομάδα του Φατίχ Τερίμ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2010.