Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια πολύ όμορφη στιγμή με τη μητέρα του Σάντρα Τζορτζίνα Γουέστ. Ο άγγλος θρυλικός πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης μεταξύ άλλων δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram δύο εικόνες από τις στιγμές που πέρασε με τη μαμά του.

Στην πρώτη από αυτές, ο «Becks» κάθεται σ’ ένα τραπέζι έτοιμος να απολαύσει ένα γεύμα με τη μητέρα του, ενώ στη δεύτερη έχει σηκώσει μανίκια και πλένει τα πιάτα. Στη λεζάντα της ανάρτησης, μάλιστα, ο παλαίμαχος άσος των γηπέδων και νυν πρόεδρος της Ίντερ Μαϊάμι, όπου αγωνίζεται ο Λιονέλ Μέσι, έγραψε: «Μεσημεριανό γεύμα με τη μαμά και έπειτα πλύσιμο πιάτων με πολύ γέλιο. Σε αγαπώ, μαμά!».

Η σχέση του με τη μητέρα του

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στο παρελθόν έχει αναφερθεί στη στενή σχέση που έχει με τη μητέρα του και στο ρόλο που η ίδια έπαιξε, ώστε να φτάσει στην ελίτ του ποδοσφαίρου και να γίνει ένας από τους διασημότερους παίκτες όλων των εποχών.

Μάλιστα, πολλές φορές έχουν βρεθεί να παρακολουθούν μαζί αγώνες του τουρνουά Grand Slam του τένις, Wimbledon. Ωστόσο, η μητέρα του αρχικά είχε ενδοιασμούς για το δεσμό του γιου της με τη Βικτόρια, που άρχισε το 1997. «Φοβόμουν πως θα έχανε τα πάντα για τα οποία δούλεψε, γιατί το ποδόσφαιρο ήταν πάντοτε η προτεραιότητα, αλλά έπειτα σταμάτησε να είναι το νούμερο ένα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή και την καριέρα του «Becks».