Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους οπαδούς του, σχετικά με τον τρόπο που μπορεί να γίνει επιστροφή εισιτηρίων που αφορούν τον αγώνα με την Μπάτσκα Τόπολα.

Συγκεκριμένα, το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League απέναντι στη Backa Topola, που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. Καραϊσκάκης” την Πέμπτη 14/12 και ώρα 22:00, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Όσοι φίλαθλοι προμηθευτήκαν εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα θα μπορούν να επιστρέψουν τα εισιτήριά τους με τους παρακάτω τρόπους:

Οι φίλαθλοι που προμηθεύτηκαν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. Καραϊσκάκης”, που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, θα μπορούν να επιστρέψουν τα εισιτήριά τους, από Τρίτη 12/12 έως Τετάρτη 13/12 με ώρες 10:00 – 18:00.

Για να ολοκληρωθεί επιστροφή απαιτείται η προσκόμιση των εισιτηρίων και θα γίνει με τον ίδιο τρόπο πληρωμής.

Οι φίλαθλοι που προμηθεύτηκαν εισιτήρια από το επίσημο site της ομάδας μας (www.olympiacos.org) και από το (www.ticketmaster.gr), δεν χρειάζεται να προβούν σε καμία ενέργεια. Η ακύρωση των εισιτηρίων τους αναμένεται να ολοκληρωθεί έως και τις 14/12/23 και η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει αυτόματα στην κάρτα την οποία χρησιμοποίησαν για την αγορά των εισιτηρίων. Η ενημέρωση των λογαριασμών εξαρτάται από τις διαδικασίες που ακολουθούν οι εκδότριες τράπεζες των καρτών.

Οι επιστροφές θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Πέμπτη 14/12».