Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης έχει προσεγγίσει την Αλκμααρ για τον Βαγγέλη Παυλίδη. Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ η διοίκηση ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Ραντάλ Κολό Μουανί, που συνεχίζει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τη μεταγραφή του για 95 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους, κι έχει στη λίστα της τον 24χρονο Ελληνα φορ, σύμφωνα με το γερμανικό «Sport1».

Ο Παυλίδης, αναφέρει με το σχετικό ρεπορτάζ, βρίσκεται ψηλά στην εκτίμηση του τεχνικού διευθυντή της Αϊντραχτ, Μάρκους Κρέσε, και τον Ιανουάριο θα κινηθεί για την απόκτηση του. Ο 24χρονος διεθνής επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Αλκμααρ έως το καλοκαίρι του 2025 και με τους Ολλανδούς τη φετινή σεζόν έχει 11 γκολ σε 14 συμμετοχές.

Σε κάθε περίπτωση, η Άλκμααρ τον αξιολογεί σε πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ και δεν φαίνεται διατεθειμένη να πει το «ναι» σε λιγότερα. Η ολλανδική ομάδα τον είχε αγοράσει από τη Βίλεμ για 2,5 εκατομμύρια ευρώ το 2021 κι έκτοτε η εξέλιξη του είναι εντυπωσιακή, ενώ αποτελεί, πλέον, σταθερή επιλογή και στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ στην Εθνική Ελλάδας.

Ωστόσο, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν είναι η μόνη ομάδα που τον έχει βάλει στο στόχαστρο. Για εκείνον έχουν δείξει ενδιαφέρον η Πόρτο και η Μπενφίκα πιο πρόσφατα, ενώ τον έχουν «τσεκάρει» και ομάδες από την La Liga και τη Serie A καθώς και την Premier League.