Με την υπόσχεση ότι θα μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό, θα πέσει στην αρένα της τηλεθέασης την ερχόμενη σεζόν, η νέα σειρά του Ant1 «Η Μάγισσα». Με τις υπογραφές των Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο, του Λευτέρη Χαρίτου στην σκηνοθεσία και την ερμηνεία της Έλλης Τρίγγου στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η επιτυχία μοιάζει δεδομένη.

Αυτήν την επιτυχία φιλοδοξούν να πετύχουν οι υπεύθυνοι του Ant1 και γι’ αυτό έχουν βασίσει πολλά στο συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο εκτός από τη μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή της νέας σεζόν αποτελεί και την πιο ακριβή που έχει «γυρίσει» μέχρι στιγμής.

Το κόστος της «Μάγισσας» φαίνεται να ξεπερνά και αυτό των «Άγριων Μελισσών» το οποίο άγγιζε τα 6.000.000 ευρώ.

Το κόστος της «Μάγισσας»

Γυρισμένη σε Αθήνα και Μάνη, η «Μάγισσα» αποτελεί μια απαιτητική παραγωγή αφού οι υπεύθυνοι έχουν προσέξει την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε το αποτέλεσμα που θα φτάσει στους τηλεθεατές να είναι τόσο αληθοφανές που θα ξεχάσουν ότι πρόκειται για μια crime σειρά με μεταφυσικά στοιχεία. Το κόστος της «Μάγισσας» «αγγίζει» τα 12.000.000 ευρώ.

Η υπόθεση της «Μάγισσας»

Η πλοκή της «Μάγισσας» ξετυλίγεται στη Μάνη του 1817, εκεί που διεργασίες της Επανάστασης είχαν ξεκινήσει όμως η σειρά δεν θα αποτυπώνει ιστορικά γεγονότα. Λασκαραίοι και Γερακάρηδες, δύο αντίπαλες πατριές είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Αυτή η ευαίσθητη ισορροπία, όμως, θα διαταραχθεί όταν σαράντα ημέρες μετά τη γέννησή του εγγονιού των δύο οικογενειών, το μωρό εξαφανίζεται.

Όλες οι υποψίες θα πέσουν στη Θεοφανώ, σε μία από τις υπηρέτριες της οικογένειας, τη Θεοφανώ.

Ποια είναι η Θεοφανώ

Η Θεοφανώ, την οποία θα υποδυθεί η Έλλη Τρίγγου είναι ένα κορίτσι χωρίς παρελθόν. Από μικρό παιδί, είχε κάποια οράματα που δεν μπορούσε να ερμηνεύσει. Έντρομη μπροστά σε αυτό το μοναδικό χάρισμα, θα κάνει τα πάντα για να το κρύψει, ώστε να γλυτώσει από το στίγμα της μάγισσας. Η Θεοφανώ είναι υπηρέτρια στο σπίτι ενός ισχυρού άντρα της Μάνης, τον οποίο θα υποδυθεί ο Γιώργος Γάλλος. Πρόκειται για ένα φτωχό και σεμνό κορίτσι το οποίο παλεύει να σταθεί στα πόδια του με ήθος.

Οι πρωταγωνιστές της «Μάγισσας»

Στην Μάγισσα πρωταγωνιστούν: Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Γιάννης Τσουμαράκης, Χριστίνα Χριστοδούλου, Καλλιόπη Χάσκα, Παρθενόπη Μπουζούρη, Γιώτα Αργυροπούλου, Νέστορας Κοψιδάς, Γιλμάζ Χουσμέν, Θεοδόσης Φυλακτός, Παναγιώτης Κατσώλης, Δήμητρα Κολλά, Γεωργία Κυριαζή, Μιχάλης Αφολαγιάν κ.ά.

Στον ρόλο της Κυπριανής η Θέμις Μπαζάκα.