Η επιστροφή των Μαχητών στις νίκες οδήγησε σε μία ακόμα γυναικεία υποψηφιότητα από την Κόκκινη ομάδα. Μετά και το τρίτο αγώνισμα ασυλίας υποψήφιες είναι η Μαριλίνα, η Ευγενία και η Αναστασία. Απόψε οι δύο ομάδες θα παίξουν για πρώτη φορά διεκδικώντας την τέταρτη ασυλία.

Ο στίβος μάχης του Survivor προσφέρει ωραία παρκούρ και ματσαρίσματα που κόβουν την ανάσα. Θα συνεχίσουν το σερί τους οι Μπλε ή θα επανέλθουν στις νίκες οι Κόκκινοι;

Η ομάδα που θα κερδίσει την τέταρτη ασυλία

Τόσο οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι θέλουν τη νίκη όσο τίποτα καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλει να βρεθεί στο συμβούλιο του νησιού στη δυσάρεστη θέση να βγάλει μια ακόμα παίκτρια στον τάκο. Μαχητές ή Διάσημοι; Ποια από τις δύο ομάδες θα κερδίσει την τέταρτη ασυλία;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η ομάδα που κερδίζει την τέταρτη ασυλία στο αποψινό επεισόδιο του Survivor (06/03) είναι η Μπλε, δηλαδή οι Μαχητές.

Η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση

Οι Κόκκινοι θα βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού στη δυσάρεστη θέση να βγάλουν μια ακόμα συμπαίκτριά τους στον τάκο. Η απόφασή τους είναι μονόδρομος καθώς δεν έχουν επιλογές. Αυτό σημαίνει πως, αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή στα spoilers, η παίκτρια που θα βρεθεί στον τάκο από την Κόκκινη ομάδα, θα είναι η Μαρία Αντωνά. Μάλιστα, η παίκτρια θα τεθεί ως υποψήφια προς αποχώρηση χωρίς ψηφοφορία καθώς δεν υπάρχει άλλη παίκτρια στην κόκκινη ομάδα που να μπορεί να αγωνιστεί στις μονομαχίες.

Η τελική επιβεβαίωση των spoiler αναμένεται απόψε στις 21:00 στο Survivor του ΣΚΑΪ.