Ένα από τα περιστατικά που έγιναν viral στο περιθώριο της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/3) ήταν η πτώση ενός φωτογράφου λίγα μετά από εκεί που περπατούσε η Lady Gaga στο… σαμπανιζέ χαλί λίγο πριν από την έναρξη του σόου.

Τα βίντεο που κυκλοφορούν στο Twitter δείχνουν την ποπ σταρ να κάνει την είσοδό της στα Όσκαρ περιτριγυρισμένη από φωτογράφους. Μέσα σε όλο αυτό το χάος, ένας φωτογράφος που ακολουθούσε πίσω από την Lady Gaga φαίνεται πως έχασε την ισορροπία του και έπεσε.

Αμέσως, η Lady Gaga γύρισε και έτρεξε προς τον άνδρα που είχε πέσει για να τον βοηθήσει να σηκωθεί. Αφού τον βοήθησε και βεβαιώθηκε ότι ήταν εντάξει συνέχισε την πορεία της.

Τραγούδησε με τζιν και μπλουζάκι

Η Lady Gaga, όμως, δεν τράβηξε τα βλέμματα με τη βοήθεια που έδωσε στον άτυχο φωτογράφο ή με το εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα Versace που επέλεξε για τη μεγάλη βραδιά.

Η δεύτερη εμφάνιση της Lady Gaga, όμως, κατάφερε να ξεπεράσει την πρώτη αν και δεν ήταν στο ελάχιστο αποκαλυπτική όσο το Versace φόρεμα.

Κι αυτό γιατί επέλεξε να τραγουδήσει στη σκηνή της τελετής απονομής, φορώντας ένα απλό σκισμένο τζιν παντελόνι, μαύρo T-shirt και εντελώς άβαφη, για να ερμηνεύσει το «Hold My Hand».

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής, η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή σε μια συγκλονιστική ερμηνεία του τραγουδιού του «Top Gun: Maverick», το οποίο ήταν υποψήφιο στην κατηγορία Best Achievement in Music Written for Motion Pictures (Original Song). Η υποψηφιότητα της Lady Gaga για το κομμάτι ήταν ανάμεσα στις έξι συνολικά υποψηφιότητες της ταινίας, μεταξύ άλλων στην κατηγορία Best Picture.