Η Ιρίνα Σάικ πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη της, φορώντας μαύρα, δαντελωτά εσώρουχα και τράβηξε τη φωτογραφία με το κινητό της.

To 38χρονο διάσημο μοντέλο αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της στο Instagram.

«Δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους. Και δεν θέλω να αρέσω σε όλους. Είμαι αυτή που είμαι. Δεν πρόκειται να αλλάξω επειδή κάποιος που δεν κάνει τίποτα στη ζωή του θα πει τις βλακείες του για μένα, είτε αυτό αφορά τα ρούχα μου, είτε τον τρόπο που μεγαλώνω την κόρη μου» έχει δηλώσει η Ιρίνα Σάικ στη συνέντευξή της στο περιοδικό «Elle», τον Νοέμβριο του 2023.

Η Ιρίνα Σάικ έγινε γνωστή στον χώρο του μόντελινγκ μετά το εξώφυλλο που έκανε για το περιοδικό «Sports Illustrated» το 2007 σε ηλικία 21 ετών. Επίσης έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Ρωσίδα σούπερ μόντελ ήταν σε σχέση με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ από το 2010 έως το 2015.

Η Σάικ που μετά τον Ρονάλντο ήταν σύντροφος του ηθοποιού, Μπράντλεϊ Κούπερ, ζήτησε από τους ακολούθους της στο Instagram να την κάνουν unfollow «αν την ξέρουν απλά ως πρώην του Κριστιάνο Ρονάλντο», και αυτό είχε ως συνέπεια τη δραματική μείωση της απήχησής της στην πλατφόρμα.

«Όταν χώρισα με τον Κριστιάνο έχασα 11 εκατομμύρια followers μέσα σε 24 ώρες» έχει παραδεχτεί η ίδια. Αυτός ο αριθμός μάλιστα αναλογούσε στο 75% των ακολούθων της τότε!

Σημειώνεται ότι η Ιρίνα Σάικ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ έχουν αποκτήσει μια κόρη, την 6χρονη Λέα.