Απίστευτα είναι τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία στο Μενίδι.

Ο 50χρονος, ο οποίος σκότωσε με δεκάδες μαχαιριές την εν διαστάσει σύζυγό του στη μέση του δρόμου, από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του εμφανίστηκε αμετανόητος και κυνικός.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive», αφότου σκότωσε τη 40χρονη, πήγε στο ξενοδοχείο, κοιμήθηκε 2-3 ώρες, έβαλε να δει ειδήσεις, για να δει τι έλεγαν τα μέσα ενημέρωσης για τη δολοφονία και έφυγε όταν κατάλαβε ότι τον αναζητούσε η αστυνομία.

Ειδικότερα, φορώντας μαύρο παντελόνι, κόκκινο αμάνικο τζάκετ και τζόκεϊ στο κεφάλι, ζήτησε δωμάτιο και όταν τον ρώτησαν πόσες ημέρες θα μείνει, απάντησε «σήμερα και θα δούμε».

Στη συνέχεια ανέβηκε στο δωμάτιο και μία ώρα μετά ήταν νευρικός. Έφυγε και όταν επέστρεψε, ήταν τόσο ανήσυχος που δεν μπορούσε καν να ανοίξει την τηλεόραση. Ζήτησε, λοιπόν, τη βοήθεια των υπαλλήλων του ξενοδοχείου, λέγοντας: «Θέλω να δω ειδήσεις». Ο 50χρονος ήθελε να μάθει τι έλεγαν τα ΜΜΕ για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το έβαλε στα πόδια μόλις υποψιάστηκε ότι τον ψάχνει η αστυνομία.

Όπως μετέδωσε το «T-Live», η αστυνομία κάλεσε στο ξενοδοχείο και ρωτούσε αν ο 50χρονος διέμενε εκεί. Μία καμαριέρα ρώτησε τον συζυγοκτόνο το μικρό του όνομα και τότε εκείνος κατάλαβε ότι τον αναζητούν και τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με μαρτυρία εργαζόμενης, ο γυναικοκτόνος κοιμήθηκε για 2-3 ώρες.

Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή

H νεκροψία-νεκροτομή στη 40χρονη έδειξε ότι έφερε περίπου 15 μαχαιριές σχεδόν σε όλο το σώμα (λαιμό, στήθος, χέρια, πόδια, κοιλιά), οι οποίες έγιναν με το κουζινομάχαιρο που είχε πάρει από το σπίτι του ο δράστης.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, και τον παρέπεμψε στην αρμόδια ανακρίτρια, για να απολογηθεί.

Ο 50χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία, για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε, προανακριτικά, ότι είχε στήσει καρτέρι θανάτου στην άτυχη γυναίκα και μητέρα των δύο παιδιών του, καθώς γνώριζε την ώρα που έφευγε από το σπίτι, για να πάει στη δουλειά της.

«Ήξερα ότι περνάει από εκεί. Την είδα, την πλησίασα και τη μαχαίρωσα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Ο 50χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε πως αντιδρούσε στη νέα σχέση της 40χρονης.

«Εγώ δούλευα και εκείνη μου έτρωγε τα λεφτά. Χθες το πήρα απόφαση να σκοτώσω τη γυναίκα μου. Να κάνω εγώ δύο δουλειές, για να μου τα τρώει; Ήξερα την ώρα που θα φύγει από το σπίτι. Της έστησα καρτέρι και τη μαχαίρωσα…», φέρεται να είπε κατά τη διάρκεια της προανάκρισης.