Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Mega, «Η γη της ελιάς» είδαμε πως: Ο Μάνος αναγκάζεται να πει την αλήθεια στη Μαρίνα για τα χάπια που βρήκε και η ανησυχία της για τον εθισμό του στις αμφεταμίνες είναι μεγάλη. Στο μεταξύ, ο Παρασκευάς νιώθει τρομερά εκτεθειμένος απέναντι στον Δημοσθένη, ο οποίος πλέον ξέρει τα πάντα για την κρυφή του σχέση με την Ειρήνη. Η Φιλιώ διαλέγει το ρούχο που θα βάλει η Αθηνά στον γάμο, αλλά δεν θέλει με τίποτα να το δει ο Τζον.

Αργότερα, οι μελλόνυμφοι ζητούν από τη Μαργαρίτα και την Αναστασία να είναι μάρτυρες στον γάμο κι εκείνες δέχονται με μεγάλη χαρά και συγκίνηση. Τρόμο αισθάνεται ο Πότης όταν ακούει το καινούριο χόμπι που θέλει να ξεκινήσει η Άννα. Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει στην Κούλα τη στιγμή που πάει να γραφτεί στο γυμναστήριο και συναντάει εκεί για πρώτη φορά τον αστυνόμο Κουράκο. Η απογοήτευση της Αρετής είναι ολοφάνερη τη στιγμή που αποφυλακίζεται και συνειδητοποιεί ότι δεν την περιμένει κανείς έξω από τη φυλακή, εκτός από τον Λυκούργο.

Η γη της ελιάς: Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Mega

Η γη της ελιάς - Spoiler

Η «Γη της ελιάς», η σειρά με τη γρήγορη πλοκή και το έντονο σασπένς που καθηλώνει κάθε βράδυ τους τηλεθεατές, έρχεται κι απόψε με ένα συναρπαστικό επεισόδιο.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στις 21:40, στο Mega: Η Αρετή δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα ότι αποφυλακίστηκε, ενώ ο Λυκούργος την πληροφορεί πως τα χρωστάει όλα στη Μαργαρίτα που κυνήγησε την υπόθεσή της προσωπικά και με όλες τις δυνάμεις της. Η Αμαλία πληροφορεί τον Ισίδωρο πως βρήκε στο ανθοπωλείο τη Μαρίνα να κλαίει. Αργότερα εκείνος κάνει μια κουβέντα μαζί της, όμως η Μαρίνα δεν του αποκαλύπτει τίποτα για τον Μάνο. Η Αφροδίτη με τον Κουράκο πηγαίνουν στην ταβέρνα να φάνε κι εκεί η ατμόσφαιρα, λόγω της Αριάδνης, είναι πολύ ηλεκτρισμένη.

Ο Δημοσθένης στριμώχνει την Ειρήνη κι εκείνη παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη με τον Παρασκευά και ότι θέλει να τον παντρευτεί. Έτσι, ο Δημοσθένης αποφασίζει να αναλάβει δράση και καλεί τον Παρασκευά στο σπίτι του. Η Άννα μαζί με τον Πότη ξεκινούν σκοποβολή, το νέο τους χόμπι. Η Αθηνά πηγαίνει στο μοναστήρι και βλέπει τη Χάιδω. Ο Μάνος για μία ακόμη φορά αντιδρά άσχημα στην προσπάθεια της Μαρίνας να του μιλήσει για τις αμφεταμίνες. Ο Δημοσθένης, χωρίς πολλά λόγια, στριμώχνει τον έντρομο Παρασκευά να παντρευτεί την Ειρήνη, ενώ η Αρετή κάνει επίθεση φιλίας και ευγνωμοσύνης στη Μαργαρίτα.