Στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα ήταν καλεσμένος ο Ζαφείρης Μελάς ο οποίος μίλησε για το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο φίλο του Βασίλη Καρρά, αλλά κι αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το τί συνέβη στο νεκροταφείο στο Κοκκινοχώρι της Καβαλάς αφού έφυγε ο πολύς κόσμος κι έμειναν μονάχα στενοί συγγενείς και φίλοι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε η εκπομπή λίγο μετά το τρισάγιο και προτού ολοκληρωθεί η ταφή του αγαπημένου τραγουδιστή κι ενώ είχε μειωθεί ο κόσμος που ήθελε να αποχαιρετήσει τον Βασίλη Καρρά, στο πλευρό της συζύγου του στάθηκαν οι πιο κοντινοί του άνθρωποι.

Τότε άρχισαν να τραγουδούν, εν μέσω λυγμών, το αγαπημένο τραγούδι της Χριστίνας Καρρά, το «Όταν τα χρόνια σου περάσουν», το οποίο μάλιστα είχε γραφτεί για την ίδια. «Το τραγουδήσαμε με τη ψυχή στο στόμα. Ξέραμε ότι το ήθελε η Χριστίνα. Δεν υπήρχε πιο τραγικό πράγμα για μένα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζαφείρης Μελάς. Μαζί μ’ εκείνον το τραγούδησαν ο Νίκος Βέρτης και ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης.

Επιπλέον, υπήρξαν κι άλλες σπαρακτικές στιγμές. Όπως τόνισε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης η μια από αυτές ήταν όταν ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης πήρε ένα μπουκάλι ουΐσκι και έσταξε μερικές σταγόνες πάνω στο φέρετρο και η δεύτερη όταν ο αδερφός του Βασίλη Καρρά έσκυψε πάνω στο φέρετρο και επί πέντε λεπτά έκλαιγε και έλεγε «αδερφέ μου, πού με αφήνεις;».