Μια πρώην παρουσιάστρια παιδικής εκπομπής του BBC, η οποία απολύθηκε επειδή πόζαρε γυμνόστηθη, προκάλεσε ξανά «αναστάτωση» για ένα πρόσφατο στιγμιότυπο από τις διακοπές της. Η Sarah-Jane Honeywell έχασε τον ρόλο της ως παρουσιάστριας του «CBeebies, μιας βρετανικής εκπομπής για παιδιά, το 2011, αφού συμμετείχε σε μια γυμνή φωτογράφιση για την οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων PETA.

Στην αμφιλεγόμενη φωτογράφιση, η τηλεπαρουσιάστρια πόζαρε, μεταξύ άλλων, γυμνή πάνω σε ένα πιάτο με φαγητό στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου. Λίγο αργότερα την έδιωξαν γρήγορα από τη δουλειά της.

Περισσότερο από μια δεκαετία μετά και η Sarah-Jane, 49 ετών, δέχεται ξανά επικρίσεις αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία στην παραλία που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου οικογενειακού ταξιδιού στην Ισπανία.

Στο στιγμιότυπο, η μητέρα δύο παιδιών φαίνεται να παίζει με τους γιους της στην παραλία, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μπικίνι.

Ενώ το στήθος της δεν φαίνεται στη φωτογραφία, ορισμένοι followers καυτηρίασαν την απόφαση της Sarah-Jane να εκθέσει το σώμα της μπροστά στους γιους της, επισημαίνοντας ότι υπήρχαν και άλλοι λουόμενοι στην παραλία.

«Δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό μπροστά στα παιδιά μου», δήλωσε μια γυναίκα.

«Τα καημένα τα αγόρια σου…», σημείωσε μια άλλη. «Όχι μπροστά στα παιδιά», ήταν μια άλλη αντίδραση.

Η Sarah-Jane μίλησε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το στιγμιότυπο των διακοπών, εξηγώντας ότι «ντροπιάζεται» τακτικά από τότε που καλωσόρισε τον Phoenix, 9 ετών, και την Indiana, 5 ετών, με τον σύζυγό της Ayden Callaghan.

«Με ντροπιάζουν συνεχώς ως μαμά, το περιμένω», δήλωσε στη Sun. «Αλλά σίγουρα δεν περίμενα τέτοια αναστάτωση όταν μοιράστηκα τις εικόνες από τις πρόσφατες διακοπές μας στην Ισπανία».

Όπως είπε, η φωτογραφία ήταν «απλώς η σιλουέτα του σώματός μου», αλλά ανεξάρτητα από αυτό, «ο κόσμος εξοργίστηκε». «Το τμήμα των σχολίων μου κατακλύστηκε από αγνώστους που ανησυχούσαν για τα “καημένα τα αγόρια μου”. Ήταν τρέλα, είναι απλώς στήθος».

Η Sarah-Jane, η οποία τώρα εργάζεται ξανά για το BBC και κάνει μια εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή, δήλωσε ότι έχει επίσης ντροπιαστεί ως μαμά και ενώ πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο, υποστηρίζοντας ότι την έχουν μαλώσει για τον τρόπο που τα μεγαλώνει.

«Έχουν έρθει άνθρωποι στο δρόμο για το σχολείο για να με μαλώσουν κατάμουτρα», είπε στο δημοσίευμα. «Έχω δεχτεί ακόμα και επίπληξη από τον διευθυντή των αγοριών για την “τσαπατσούλικη” στολή του Phoenix.”Τι να κάνω, δεν μπορώ να δέσω γραβάτα και ο Ayden λείπει, ο Phoenix έπρεπε να τη φορέσει, οπότε απλά την έδεσα με φιόγκο».

Η Σάρα-Τζέιν, η οποία είναι νηφάλια εδώ και 22 χρόνια, αφού ήταν εθισμένη εθισμό στην κοκαΐνη στα 20 της χρόνια, εξήγησε ότι έχει γίνει αρκετά «χοντρόπετση». Ωστόσο, η παρουσιάστρια είχε παραδεχτεί στο παρελθόν ότι «έχασε την ταυτότητά της» μετά την απόλυσή της από το BBC, δηλώνοντας ότι ήταν αδύνατο να διατηρήσει την «αγία» περσόνα που περίμεναν από αυτήν.