Το BMW Group διευρύνει τη γκάμα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων του, με πρόσφατη προσθήκη την αμιγώς ηλεκτρική σειρά 3, που θα μπει στην αγορά της Κίνας τον Μάιο του 2022, με το όνομα i3 eDrive35L.

Η σειρά 3 που διακρίθηκε στην πολυτελή compact κατηγορία της Κίνας το 2021, ταιριάζει απόλυτα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των Κινέζων πελατών.

Η ηλεκτρική i3 eDrive35L, με μεταξόνιο μακρύτερο κατά 110 χλστ συγκριτικά με της στάνταρ σειράς 3, συνδυάζει ευρυχωρία για τους πίσω επιβάτες με οδήγηση μηδενικών εκπομπών ρύπων. Την ίδια στιγμή, το αμιγώς ηλεκτρικό τετράθυρο sedan προσφέρει σπορ συμπεριφορά, άνεση σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων και μεγάλη γκάμα επιλογών εξατομίκευσης.

BMW

Το μοντέλο διατίθεται με τα τελευταία εξαρτήματα του συστήματος κίνησης Gen5 eDrive, το οποίο είναι ήδη γνωστό από τις iX3, i4 και iX.

Επιπλέον, διαθέτει το λειτουργικό σύστημα OS8 και μία ευρεία γκάμα ψηφιακών χαρακτηριστικών και υπηρεσιών αιχμής (όπως π.χ. συνδεσιμότητα 5G και το Ψηφιακό Κλειδί – Digital Key).

BMW


Η ρύθμιση των συστημάτων ανάρτησης της αμιγώς ηλεκτρικής σειράς 3 για τις συνθήκες του Κινεζικού οδικού δικτύου, έχει διεξαχθεί από το R&D τμήμα της κοινοπραξίας BMW Brilliance Automotive Ltd. στο Shenyang, που επίσης προσάρμοσε ορισμένα από τα εξαρτήματα του αυτοκινήτου, στις απαιτήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας στην Κίνα.

BMW



Η i3 eDrive35L θα συναρμολογείται αποκλειστικά για την Κινεζική αγορά στο εργοστάσιο της BMW Brilliance Automotive Ltd. στη Lydia, Shenyang.