Το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τρίπολης θα υποδεχτεί το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου, 45 οδηγούς, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στις κατηγορίες Ν & Α, Ε, Formula Saloon και Ιστορικών. Διοργανωτές είναι τα Σωματεία «Αγωνιστικός Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ αυτοκινήτων» (ΑΣΙΣΑ) και «Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής» (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.).

Η κατηγορία Ν & Α συγκέντρωσε 11 οδηγούς, η Ομάδα Ε, 13 οδηγούς, 10 οδηγοί θα μονομαχήσουν στην κατηγορία Formula Saloon και 11 οδηγοί στην κατηγορία Ιστορικών αυτοκινήτων. Η ειδικά διαμορφωμένη πίστα του Στρατιωτικού Αεροδρομίου της Τρίπολης, έχει μήκος 2200 μέτρων.

Αναφορικά με το πρόγραμμα του αγώνα, το Σάββατο 20 Απριλίου από τις 07:30 έως τις 09:30 θα λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης και στις 09:30 θα διεξαχθεί η ενημέρωση των αγωνιζομένων. Από τις 10:00 έως τις 12:30 είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι ελεύθερες δοκιμές σε όλες τις κατηγορίες, όπου οι οδηγοί θα πραγματοποιήσουν δύο σκέλη.

Οι χρονομετρημένες δοκιμές θα ξεκινήσουν στις 12:35, με τους οδηγούς να πραγματοποιούν αυτή τη φορά, ένα σκέλος. Την Κυριακή 21 Απριλίου, στις 10:00 θα ξεκινήσει το 15λεπτο Warm Up για την Κατηγορία Ν&Α και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ίδια διαδικασία και για τις υπόλοιπες κατηγορίες.

Ο αγώνας έχει ώρα εκκίνησης 11:30 για τις Κατηγορίες Ν&Α και θα ακολουθήσουν οι κατηγορίες Ε, Ιστορικών και Formula Saloon.