Η Lovato Hellas, η Νο 1 επιλογή υγραεριοκίνησης πανελλαδικά, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε βήμα σου!

Έχει ετοιμάσει όλα όσα χρειάζεσαι να ξέρεις, όχι αφηρημένα, αλλά συγκεκριμένα για το δικό σου μοντέλο online! Δεν έχεις παρά να επιλέξεις το αυτοκίνητό σου, να δεις αν η μετατροπή είναι εφικτή και ποιο σύστημα υγραερίου Lovato είναι ιδανικό για την περίπτωση σου! Με στοιχεία και υπολογισμούς από τη μεγαλύτερη ψηφιακή βάση δεδομένων με χιλιάδες μοντέλα, ο αλγόριθμος της Lovato σου προτείνει σύστημα και τιμή!

Μην ακούς τι λέει ο καθένας, κάνε την έρευνα σου δίπλα στους ειδικούς!

Με συμφέρει το υγραέριο;

Με τη βενζίνη να φλερτάρει ξανά με τα 2€ το λίτρο, για ένα μέσο αυτοκίνητο που καίει 8L/100km, ένας οδηγός ξοδεύει κοντά στα 200€ (!) το μήνα για καύσιμο. Μόνο και μόνο από αυτό το γεγονός πολλοί στρέφουν το ενδιαφέρον τους στη λύση της υγραεριοκίνησης!

Πώς όμως μπορεί κανείς να υπολογίσει πόσα χρήματα θα εξοικονομεί αν κάνει το αυτοκίνητό του υγραεριοκίνητο; Η Lovato Hellas παρέχει τον μηχανισμό υπολογισμού στο site της για να μην μπερδεύεσαι καθόλου!

Βάση των χιλιομέτρων που διανύεις, της κατανάλωσης του αυτοκινήτου σου και τις τιμές καυσίμων στον νομό σου μπορείς να υπολογίσεις τα έξοδα σου σε βενζίνη, σε υγραέριο αλλά και το ποσοστό οικονομίας! Όλα σε 1 λεπτό!

Μέσα από το νέο site, δείτε:

  • Ποιό σύστημα Lovato είναι κατάλληλο για το αυτοκίνητό σας και ποιά η τιμή του,
  • Πόσα θα εξοικονομείτε με ένα σύστημα LPG,
  • Πώς μπορείτε να το αποπληρώσετε εύκολα από το σπίτι σας με ή χωρίς πιστωτική κάρτα!

Συμφέρει λοιπόν; Παίρνουμε το εξής παράδειγμα για έναν οδηγό που διανύει σε βάθος ενός έτους 15.000km, στην Αττική, με 8L βενζίνης ανά 100km, με τιμές καυσίμων στην περιοχή (04/24):

Μηνιαία Έξοδα Βενζίνης: 196€.

Μηνιαία Έξοδα Υγραερίου: 95€ (αν προχωρήσει στην εγκατάσταση).

Ο οδηγός αυτός θα κερδίζει-εξοικονομεί κάθε μήνα 101€! Ένα ποσοστό οικονομίας της τάξης του 50%.

Η επιλογή γίνεται μονόδρομος αν σκεφτεί κανείς ότι σε βάθος 5ετίας με σύστημα Lovato θα έχει εξοικονομήσει 6.000€ ενώ αν δεν προχωρήσει στη μετατροπή θα πληρώσει κοντά στα 12.000€ για βενζίνες.

Στην ερώτηση αν συμφέρει η μετατροπή ή όχι, με δεδομένη την απόσβεση του συστήματος σε λιγότερο από 1 χρόνο (!) την απάντηση δίνουν τα χιλιάδες ευρώ που θα κερδίζεις όσο οδηγείς! Χρήματα που μπορούν να καλύψουν άλλα έξοδα, να ανακουφίσουν λογαριασμούς, να γίνουν ταξίδια με την οικογένεια, να μπουν στην άκρη, και πολλά ακόμη, σε αντίθεση με τα αφόρητα έξοδα που καλείται να κάνει ένας οδηγός που κινείται με βενζίνη.

Πώς θα ξέρω ότι η επιλογή μου είναι σωστή και ασφαλής;

Αν είδες ότι η μετατροπή σε συμφέρει, στη συνέχεια η επιλογή σου πρέπει να εξαρτηθεί από τα παρακάτω κριτήρια: Εγκαταστάτης, Δίκτυο Συνεργατών, After Market.

Η Lovato Hellas μπορεί να σε βοηθήσει να επιλέξεις ένα εξειδικευμένο εγκαταστάτη, κοντά σου!

Τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία των μεγάλων εταιρειών υγραεριοκίνησης παρακολουθούν σεμινάρια εξέλιξης των προϊόντων αλλά και των μεθόδων σωστής τοποθετήσεις των εξαρτημάτων στο αυτοκίνητο. Ένα σύγχρονο επώνυμο σύστημα που έχει τοποθετηθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, από συνεργείο εξουσιοδοτημένο από τον αντιπρόσωπο, ακολουθεί όλα τα πρωτόκολλα και μπορεί να εγγυηθεί για την ασφαλή λειτουργία του συστήματος υγραεριοκίνησης. 

Το δίκτυο συνεργατών της Lovato Hellas, με πάνω από 180 σημεία πανελλαδικά, θα είναι εκεί για εσένα και μετά την εγκατάσταση. Είτε πρόκειται για ετήσιο σέρβις, κάποια ρύθμιση, διόρθωση ή επισκευή έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Όπου κι αν βρίσκεσαι έχεις κάποιον συνεργάτη του δικτύου πρόθυμο να εξυπηρετήσει!

Βρες συνεργεία κοντά σου, μέσα από το πανελλαδικό δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων υγραεριοκίνησης της Lovato Hellas εδώ: lovatohellas.gr

Η Lovato Hellas καινοτομεί γύρω από την ψηφιακή οργάνωση και τις παροχές που προσφέρει στους υγραεριοκίνητους οδηγούς! Τα εξαρτήματα του συστήματος καταχωρούνται στη βάση δεδομένων της Lovato Hellas μαζί με τα service και τους γνήσιους σειριακούς αριθμούς των ανταλλακτικών. Τα στοιχεία αυτά μαζί με την 3ετή εγγύηση του συστήματος παρέχονται στον πελάτη σε μορφή app. Με το Lovato App, η υπηρεσία ηλεκτρονικής καταχώρησης δεδομένων και στοιχείων έρχεται αναβαθμισμένη και στο κινητό σου!  Έτσι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και για την ποιότητα των υπηρεσιών και για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου!

Η Lovato Hellas, η No 1. αντιπροσωπεία υγραεριοκίνησης στην Ελλάδα και το δίκτυο συνεργατών της στέκονται σαν φάρος στον κλάδο των εναλλακτικών καυσίμων και καινοτομούν.

Ξεκίνα τώρα και πάρε ολοκληρωμένη προσφορά online εδώ!

Lovato Hellas

τηλ.  21 3037 8905

lovatohellas.gr

Σε συμφέρει η υγραεριοκίνηση; Δες για αυτοκίνητό σου! Όλα σε ένα βίντεο από τη Lovato Hellas!