Στη στέψη του βασιλιά Καρόλου τα βλέμματα του κόσμου δεν στράφηκαν μόνο στον νέο Βρετανό μονάρχη, αλλά και στον άνδρα που τον συνόδευε, ο οποίος φορώντας ένα σκωτσέζικο κιλτ -«κόντρα» στον ενδυματολογικό κώδικα της ημέρας- προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση.

Ο 39χρονος Ταγματάρχης Τζόνι Τόμσον, που φέρει το παρατσούκλι «Major Eye Candy» από τους χρήστες των social media, δεν έχασε τον Κάρολο στιγμή από το βλέμμα του, ενώ ήταν η «σκιά» του σε όλη τη διάρκεια της τελετής.

Όπως αναφέρει η nypost.com, τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά με την εμφάνιση του, τόσο γιατί φορούσε την παραδοσιακή σκωτσέζικη φορεσιά, όσο και γιατί πολλοί χρήστες τον βρήκαν ιδιαίτερα όμορφο. «Θεέ μου είναι κούκλος» και «είναι μια ομορφιά. Έτσι, δεν είναι;», ήταν μόνο μερικές χαρακτηριστικές αντιδράσεις.

https://youtu.be/_ygJATuNP8s

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τζόνι Τόμσον αποφοίτησε το 2004 από το Πανεπιστήμιο Aberystwyth με πτυχίο στα Οικονομικά και την Πολιτική με διεθνείς σπουδές. Εντάχθηκε στον βρετανικό στρατό το 2006 και το 2010 παντρεύτηκε τη σύζυγο του Caroline, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο, ενώ έχουν και δύο σκυλάκια, που ονομάζονται Odin και Piper.

Είναι μέλος του 5ου Τάγματος Βασιλικού Συντάγματος της Σκωτίας και ζει με την οικογένειά του στο Surrey, ενώ στο παρελθόν διετέλεσε ανώτερος σωματοφύλακας της Ελισάβετ. Εντούτοις, από τον θάνατο της κι έπειτα, έγινε ιπποκόμος του Καρόλου και πλέον τον συνοδεύει παντού.

@uktravel

Replying to @chelsea frazer He was there as well #johnnythompson #fyp #viral #royal #uk

♬ original sound – EX7STENCE™

Σημειώνεται, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζόνι Τόμσον γίνεται viral στα social media. Συγκερκιμένα, είχε γίνει θέμα συζήτησης στο TikTok αφότου εθεάθη να περπατά πίσω από το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ στη βασιλική πομπή, όταν μεταφέρθηκε από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Ουέστμινστερ Χολ για την τετραήμερη ανάπαυση ενόψει της κηδείας της τη Δευτέρα. Εθεάθη, επίσης, να συνοδεύει την πρωθυπουργό Λιζ Τρας για να συναντήσει τον βασιλιά Κάρολο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

https://twitter.com/zain__harper/status/1654815472158666757