Συγκινεί ο αποχαιρετισμός εργαζομένων νοσοκομείου στη Βρετανία σε συνάδελφό τους ο οποίος πέθανε από κορονοϊό λίγες ημέρες προτού κάνει το εμβόλιο.

Ο 63χρονος Krzysztof Gogolewski εργαζόταν στο νοσοκομείο Poole στο Νόρσετ επί 12χρόνια και νόσησε με κορονοϊό την ίδια εβδομάδα που έλαβε ένα email το οποίο τον ενημέρωνε για τον εμβολιασμό του, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η κατάστασή του χειροτέρεψε και εισήχθη στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν. Δυστυχώς όμως έφυγε από τη ζωή στις 16 Φεβρουαρίου.

Γιατροί, νοσοκόμοι και άλλοι εργαζόμενοι βρέθηκαν έξω από το νοσοκομείο την ώρα που η σορός του άτυχου άντρα οδηγούνταν για αποτέφρωση. Μαζί τους άλλοι 500 άνθρωποι και όλοι μαζί χειροκρότησαν τον εργαζόμενο του βρετανικού εθνικού συστήματος υγείας που έδωσε μάχη κατά της Covid-19.

Ο Gogolewski ήταν παντρεμένος επί 36 χρόνια με τη σύζυγό του και είχε μια κόρη, δύο γιους και τέσσερα εγγόνια.

Η 35χρονη κόρη του Μάρτα δήλωσε: «Περιμέναμε ίσως 10 ανθρώπους έξω από το νοσοκομείο, οπότε ήταν εκπληκτικό και πανέμορφο να βλέπουμε τόσους πολλούς ανθρώπους για εκείνον. Σήμαινε πολλά και για τη μητέρα μου που έκλαιγε όταν τους είδε όλους. Σήμαινε τόσα πολλά για εμάς».