Τριβές μεταξύ των κατοίκων του Newburn στο Newcastle της Βρετανίας προκαλεί το σπίτι της φωτογραφίας. Η πρόσοψη του μισοερειπωμένου σπιτιού είναι καλυμμένη με έναν θηριώδη κισσό, σε τέτοιο βαθμό που ο ιδιοκτήτης του δεν μπορεί πια να δει έξω από το παράθυρο.

Το πρόβλημα των γειτόνων ωστόσο είναι πως ο κισσός «φιλοξενεί» πάρα πολλά ποντίκια που φωλιάζουν εκεί και τον χρησιμοποιούν για να μετακινούνται.

Οι περίοικοι δυσανασχετούν με την κατάσταση λόγω του κισσού αλλά, σύμφωνα με τη Daily Mail, φοβούνται και για το ενδεχόμενο η κατάσταση του εν λόγω σπιτιού να επιβαρύνει την αξία και τω δικών τους!

Σύμφωνα με μία 70χρονη γειτόνισσα, το σπίτι ήταν καλοδιατηρημένο για χρόνια αλλά εγκαταλείφθηκε όταν οι γονείς του ιδιοκτήτη έφυγαν από τη ζωή πριν από έξι χρόνια.

«Είναι ντροπή για το δρόμο μας, κάτι πρέπει να γίνει», δήλωσε άλλος περίοικος.

Ο ιδιοκτήτης πάντως, ο 58χρονος Kevin Roberts, αρνείται πως το σπίτι είναι μαγνήτης τρωκτικών και λέει πως δεν έχει καν κουζίνα!

Σύμφωνα με τον ίδιο, ύστερα από έξωση από το δικό του σπίτι αναγκάστηκε να μετακομίσει εκεί.

«Τα ποντίκια δεν έχουν καμία σχέση με το σπίτι, εγώ δεν έχω ζώα, δεν έχω καν κουζίνα. Δεν υπάρχουν λεφτά για να φτιάξω το σπίτι. Ζω σε αυτό αλλά είναι ένα ερείπιο», υποστηρίζει και διαψεύδει πως ο κισσός είναι το πρόβλημα.

«Μου αρέσει ο κισσός, δεν με νοιάζει που δεν βλέπω από το παράθυρο, αντίθετα, μου αρέσει. Ο κισσός προσελκύει όλα τα πουλιά, το πρωί ξυπνάω με το κελάηδισμά τους, είναι υπέροχο. Δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι, δεν κάνω κακό σε κανέναν», τονίζει.


Δείτε τις φωτογραφίες