Ένα νέο σοκαριστικό βίντεο από τη φονική έκρηξη στη Βηρυτό ήρθε στη δημοσιότητα, τραβηγμένο από κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου του Αγίου Γεωργίου.

Στα πλάνα φαίνεται η σφοδρότητα της έκρηξης, η οποία παρασύρει τα πάντα και γεμίζει με συντρίμμια το νοσοκομείο, στο οποίο χάθηκαν 17 άνθρωποι.

Το ωστικό κύμα πετάει μία νοσοκόμα στο πάτωμα, με την ίδια να περιγράφει σύμφωνα με το skynews: «Είδα σοβαρά τραυματισμένες νοσοκόμες. Όλοι ούρλιαζαν “τι συνέβη;”. Κοίταζαν η μια την άλλη και αιμορραγούσαν. Πήρα στα χέρια μου τρεις θερμοκοιτίδες και έψαξα την έξοδο γιατί η έξοδος όπως την ήξερα απλά δεν υπήρχε».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Βίντεο που κόβει την ανάσα από την Βηρυτό: Ωστικό κύμα πετάει πρόσοψη σπιτιού πάνω σε αγοράκια και τη νταντά τους

Ένα συγκλονιστικό βίντεο, το οποίο κυκλοφορεί στα social media, φέρεται να είναι από τη Βηρυτό και τη στιγμή της φονικής έκρηξης. 

Μία νταντά μαζί με τα τρία αγοράκια που προσέχει κοιτούν από το παράθυρο τι έχει συμβεί… Τότε ξαφνικά το ωστικό κύμα σπάει την πρόσοψη του σπιτιού με τα συντρίμμια να πέφτουν πάνω τους.

Η γυναίκα προστατεύει με το σώμα της, τα δυο παιδάκια που είναι κοντά τους ενώ και το τρίτο απομακρύνεται. Ευτυχώς και οι τρεις σηκώνονται χωρίς να έχουν τραυματιστεί και εγκαταλείπουν το σπίτι.

Να σημειωθεί ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητα του βίντεο.