Νέα στοιχεία βγαίνουν καθημερινά στο «φως» για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν ΜακΚάν, τα οποία δένουν τον βασικό ύποπτο της εξαφάνισης.

Μία φωτογραφία της NASA, σύμφωνα με την Bild, φέρεται να ενισχύσει ότι ο δολοφόνος της Μαντλίν είναι ο Γερμανός Κρίστιαν Μπρίνκερ.

Ο Ισπανός ιατροδικαστής εντόπισε μία δορυφορική εικόνα της NASA τον Ιούνιο του 2007, που δείχνει την οροφή ενός βαν, που έχει τις ίδιες διαστάσεις του οχήματος που οδηγούσε o Κριστιάν Μπρίκνερ.

Το συγκεκριμένο όχημα βρισκόταν κοντά σε ένα ξενοδοχείο, ενώ ο ιατροδικαστής υποστηρίζει πως είχε στείλει αυτές τις πληροφορίες στους Βρετανούς ανακριτές και τις γερμανικές αρχές.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του MEGA που βρέθηκε έξω από τα γραφεία της Scotland Yard, ο Γουόλτερς είπε στους Times, ότι η Μαντλίν δολοφονήθηκε λίγο μετά την απαγωγή της.

Οι Γερμανοί είναι βέβαιοι και ότι δολοφονήθηκε η μικρή και ότι ο Μπρίνκερ είναι ο δράστης. Σε αντίθεση με την Scotland Yard που είναι φειδωλή στις τοποθετήσεις της, διεξάγει τη δική της έρευνα και δεν παίρνει τη θέση των Γερμανών.

Όπως ανέφερε το MEGA μία φίλη δύο Βρετανίδων με τις οποίες είχε συνάψει σχέση ο 46χρονος παιδόφιλος, αποκάλυψε ότι χάθηκε μετά την εξαφάνιση της 3χρονης Μαντλίν τον Μάιο του 2007.

«Έχω μια δουλειά αύριο στην Πράια ντα Λουζ. Είναι μια φρικτή δουλειά, αλλά είναι κάτι που πρέπει να κάνω και θα αλλάξει τη ζωή μου. Για κάποιο διάστημα δεν θα με ξαναδείς», φέρεται να είπε ο Μπρίνκερ.